تیتر امروز

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای

این نود و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

مالیات از خانه‌های لوکس؛ فقط ۵ میلیارد!

عملکرد سه ماهه درآمد‌های مالیاتی نشان می‌دهد که در این مدت، فقط رقمی بیش از ۵ میلیارد تومان مالیات از واحد‌های مسکونی لوکس اخذ شده است. انتقادات مطرح شده شامل پایین بودن ضرایب مالیاتی آن‌ها به نسبت ارزش این خانه‌ها و کندی روند اخذ مالیات می‌شود.

کد خبر: ۱۳۴۱۳۹
۱۰:۳۸ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱

مالیات از خانه‌های لوکس؛ فقط ۵ میلیارد!

دیدارنیوز: در شرایطی که همچنان انتقاداتی مبنی بر کند بودن روند اخذ مالیات از خانه‌های لوکس مطرح می‌شود، عملکرد سه ماهه درآمد‌های مالیاتی نشان می‌دهد که در این مدت بیش از ۵ میلیارد تومان مالیات از این واحد‌های مسکونی اخذ شده است.

روند اخذ مالیات از خانه‌های لوکس مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان و مسئولان به خصوص مجلسی‌ها قرار دارد که انتقادات مطرح شده شامل پایین بودن ضرایب مالیاتی آن‌ها به نسبت ارزش این خانه‌ها و کندی روند اخذ مالیات می‌شود.

در این زمینه، حتی وزیر اقتصاد نیز از نبود ضمانت اجرایی برای اخذ مالیات از این واحد‌های مسکونی گله کرد و از مجلس خواستار تعریف ضمانت اجرایی بدین منظور شد.

در این شرایط، گزارش تفریغ بودجه در دو ماهه سال جاری نیز نشان داد که کمترین تحقق به ردیف‌های درآمدی مالیات بر واحد‌های مسکونی لوکس با صفر درصد اختصاص یافته است.

اما سازمان امور مالیاتی این انتقادات را غیرمنطقی دانست و گفت که به‌دلیل سال اول اجرای این مالیات باید در جامعه آماده‌سازی و فرهنگ‌سازی برای اخذ آن صورت بگیرد.

در این راستا، بررسی جدیدترین وضعیت اخذ مالیات از خانه‌های بالای ۱۰ میلیارد تومان در عملکرد سه ماهه درآمد‌های مالیاتی حاکی از آن است که در این مدت معادل ۵ میلیارد و ۸۵۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان مالیات از واحد‌های مسکونی گران قیمت اخذ شده است.

طبق این گزارش، نرخ مالیات سالانه خانه‌های لوکس نیز به شرح ذیل است:

۱- نسبت به مازاد ۱۰ میلیارد تا ۱۵ میلیارد تومان؛ یک در هزار

۲- نسبت به مازاد ۱۵ میلیارد تا ۲۵ میلیارد تومان؛ دو در هزار

۳- نسبت به مازاد ۲۵ میلیارد تا ۴۰ میلیارد تومان؛ سه در هزار

۴- نسبت به مازاد ۴۰ میلیارد تا ۶۰ میلیارد تومان؛ چهار در هزار

۵-نسبت به مازاد ۶۰ میلیارد تومان به بالا پنج در هزار

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها