تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

هواشناسی ایران؛ کاهش ۷ درجه‌ای دما و هشدار به استان‌های ساحلی

دمای هوا از امروز تا یکشنبه در استان‌های ساحلی دریای خزر و از پنجشنبه در شمال غرب بین ۴ تا ۷ درجه کاهش می‌یابد. از روز جمعه تا یکشنبه آینده در استان‌های ساحلی دریای خزر و ارتفاعات البرز بارش‌ها تشدید می‌شود. ضمن این‌که در شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی و اردبیل رگبار، رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی شده که روز یکشنبه بارش‌ها در این مناطق تشدید می‌شود.

کد خبر: ۱۳۳۹۳۶
۰۹:۱۴ - ۲۹ تير ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ کاهش ۷ درجه‌ای دما و هشدار به استان‌های ساحلی

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی از کاهش ۴ تا ۷ درجه‌ای دما در برخی مناطق از جمله استان‌های ساحلی دریای خزر خبر و نسبت به افزایش ارتفاع موج در سواحل جنوبی و شمالی هشدار داد.

بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی ۵ روز آینده به ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در برخی مناطق جنوب سیستان و بلوچستان، شرق هرمزگان و ارتفاعات جنوبی کرمان افزایش ابر، رگبار، رعدوبرق و گاهی وزش باد شدید موقتی همراه با گردوخاک پیش‌بینی شده که از روز جمعه بر شدت بارش در این مناطق افزوده می‌شود.

همچنین در ساعات بعدازظهر یکشنبه آینده در شرق و ارتفاعات فارس رگبار پراکنده با رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

از اواخر وقت امروز با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر در استان‌های گیلان، مازندران و پنجشنبه در گیلان، مازندران و گلستان بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از روز جمعه تا یکشنبه آینده در استان‌های ساحلی دریای خزر و ارتفاعات البرز بارش‌ها تشدید می‌شود. ضمن این‌که در شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی و اردبیل رگبار، رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی شده که روز یکشنبه بارش‌ها در این مناطق تشدید می‌شود.

دمای هوا از امروز تا یکشنبه در استان‌های ساحلی دریای خزر و از پنجشنبه در شمال غرب بین ۴ تا ۷ درجه کاهش می‌یابد.

طی ۵ روز آینده در نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل وزش باد شدید پیش‌بینی شده که در برخی مناطق با خیزش گردوخاک همراه خواهد بود. همچنین طی دو روز آینده در برخی ساعات در نوار غربی کشور نیز پدیده غالب گردوخاک است.

امروز دریای عمان و تنگه هرمز و طی ۵ روز آینده شرق دریای عمان و از اواخر وقت چهارشنبه تا شنبه دریای خزر مواج است.

توصیف سامانه اول: وزش باد و افزایش ارتفاع موج

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج در ساحل و فراساحل بین ۱ تا ۱.۵ متر

منطقه اثر: تنگه هرمز، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان

اثر مخاطره: احتمال غرق شدن شناگران، احتمال آسیب به قفس‌ها و تور‌های صیادی و احتمال خسارت به قایق و شناور‌های کوچک

توصیه: احتیاط در شنا، احتیاط و محدودیت در فعالیت‌های دریایی، بویژه تردد با شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم توسط فعالان دریایی.

توصیف سامانه دوم: وزش باد و افزایش ارتفاع موج

زمان شروع: بعدازظهر چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۴/۲۹

زمان پایان: شنبه ۱۴۰۱/۰۵/۰۱

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج در ساحل حداکثر ۱ متر و درفراساحل ۱.۵ متر

منطقه اثر: دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان و مازندران و گلستان.

اثر مخاطره: احتمال غرق شدن شناگران، احتمال آسیب به قفس‌ها و تور‌های صیادی و احتمال خسارت به قایق و شناور‌های کوچک.

توصیه: احتیاط در شنا، احتیاط و محدودیت در فعالیت‌های دریایی، بویژه تردد با شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم از سوی فعالان دریایی.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور