تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
توافق هسته‌ای با ایران به نفع منطقه خواهد بود

کاخ‌سفید: پوتین به دلیل انزوای سیاسی متاثر از جنگ اوکراین به تهران سفر کرد

«کارین ژان‌پیر» سخنگوی کاخ سفید عصر روز سه شنبه به وقت تهران، به سفر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه به تهران تاخت و مدعی شد که این سفر به بحران اوکراین مرتبط است. او گفت: توافق هسته‌ای با ایران به نفع منطقه خواهد بود و واشنگتن برای دستیابی به این توافق همچنان تلاش می‌کند.

کد خبر: ۱۳۳۹۳۴
۰۸:۴۷ - ۲۹ تير ۱۴۰۱

کاخ‌سفید: پوتین به دلیل انزوای سیاسی متاثر از جنگ اوکراین به تهران سفر کرد

دیدارنیوز: سخنگوی کاخ سفید سفر رئیس جمهور روسیه به تهران را که در چارچوب روند نشست آستانه صورت گرفته است، به بحران اوکراین ربط داد و مدعی شد که سفر پوتین به جنگ اوکراین ارتباط دارد.

«کارین ژان‌پیر» سخنگوی کاخ سفید عصر روز سه شنبه به وقت تهران، به سفر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه به تهران تاخت و مدعی شد که این سفر به بحران اوکراین مرتبط است.

ژان‌پیر در ادامه ادعا‌های خود علیه سفر پوتین به تهران اعلام کرد که رئیس جمهوری روسیه به دلیل «انزوای سیاسی متاثر از جنگ اوکراین به ایران سفر کرد».

وی به فرافکنی خود علیه سفر پوتین به ایران که در راستای مذاکرات مربوط به نشست آستانه برای حل بحران سوریه صورت گرفته است، ادامه داد و افزود: «این سفر نشان می‌دهد که مسکو تصمیمی برای توقف جنگ در واکراین ندارد».

به گفته پایگاه هیل، سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری خود که به صورت مشترک با «جان کربی» هماهنگ کننده امور امنیتی آمریکا برگزار شد، بر تداوم تحریم‌ها علیه روسیه تاکید کرد و گفت: «واشنگتن به زودی افراد و نهاد‌های روسی جدیدی را به فهرست تحریم‌ها اضافه خواهد کرد».

کارین ژان‌پیر در بخش دیگری از سخنانش به موضوع برجام اشاره کرد و گفت که توافق هسته‌ای با ایران به نفع منطقه خواهد بود و واشنگتن برای دستیابی به این توافق همچنان تلاش می‌کند.

ادعا‌های سخنگوی کاخ سفید در حالی مطرح می‌شود که روز سه شنبه تهران میزبان روسای جمهور ترکیه و روسیه در ادامه برگزاری نشست گفتگو‌های آستانه درباره سوریه بوده است.

در پایان نشست، رؤسای جمهوری اسلامی ایران، فدراسیون روسیه و جمهوری ترکیه، در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که روسای جمهور بر تعهد تزلزل­ناپذیر خود به حاکمیت، استقلال، وحدت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه و همچنین به اهداف و اصول منشور ملل متحد تأکید و تصریح کردند که این اصول باید مورد احترام همگان بوده و هیچ اقدامی، فارغ از عاملان آن، نباید این اصول را تضعیف نماید.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر