تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.

وقتی بازیکنان، مربی خود را اخراج می‌کنند/ CBS: رفتن اسکوچیچ به سود آمریکا شد!

سایت شبکه CBS آمریکا، به اخراج دراگان اسکوچیچ از هدایت تیم ملی کشورمان واکنش نشان داد و مدعی شد که این اتفاق به سود تیم ملی آمریکا یکی از رقبای ایران در جام جهانی قطر است.

کد خبر: ۱۳۳۴۵۸
۱۱:۰۶ - ۲۱ تير ۱۴۰۱

وقتی بازیکنان، مربی خود را اخراج می‌کنند/ CBS: رفتن اسکوچیچ به سود آمریکا شد!

دیدارنیوز: رسانه CBS آمریکا نیز با اشاره به برکناری دراگان اسکوچیچ نوشت: این وضعیت به سود فوتبال آمریکا است.

به نقل از سایت CBS، دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی ایران تقریبا چهار ماه قبل از جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر برکنار شد. اسکوچیچ از فوریه ۲۰۲۰ هدایت تیم ملی فوتبال ایران را بر عهده گرفت. فدراسیون فوتبال ایران در جستجوی جایگزینی کوتاه مدت یک مربی دیگر برای جام جهانی است، اما چندین نامزد داخلی برای جانشینی اسکوچیچ در صف هستند که قرار است ظرف چند روز آینده جایگزینی برای او معرفی شود.

با توجه به مدت زمان باقیمانده تا جام جهانی، منطقی است که یک سرمربی با دانش ایرانی هدایت این تیم را بر عهده بگیرد، زیرا آن‌ها از بازیکنان حاضر در ترکیب آگاهی خواهند داشت. او هم‌چنین چند ماه زمان خواهد داشت تا افکارش را در تیم ملی ایران پیاده کند.

از آنجایی که ایران در گروه B با ایالات متحده همگروه است، این می‌تواند برای تیم گرگ برهالتر یک موهبت باشد. وقتی تیم‌ها چند ماه تا جام جهانی مربی‌های خود را تغییر می‌دهند، ممکن است مسائلی پیش بیاید. متأسفانه، بازی ایران و آمریکا سومین بازی گروهی است و تا آن زمان، تیم ملی ایران احتمالا به هماهنگی بیشتری می‌رسد.

اسکوچیچ در هدایت تیم موفق عمل کرد و در ۱۵ بازی از مجموع ۱۸ بازی به عنوان سرمربی پیروز از میدان خارج شد، اما دو بازی از سه بازی آخر خود را باخت. برای تیمی که انتظارات در حال افزایش است، این تابستان زمان سختی بود، زیرا بازیکنان مربی خود را اخراج کردند و بازی دوستانه برنامه‌ریزی شده در ونکوور مقابل کانادا به دلیل تنش‌های سیاسی لغو شد.

گزارش شده است که برخی از بازیکنان ایران مقابل اسکوچیچ قرار گرفتند و باخت دوستانه ۲-۱ مقابل الجزایر را به زمان خوبی برای جدایی اسکوچیچ تبدیل کردند. اگر سرمربی جدید بتواند سبک بازی مشابهی را حفظ کند و در عین حال بازیکنان را متحد کند، می‌تواند ایران را حریف سخت‌تری کند، زیرا تیم در حال حاضر قوی است، اما در این مقطع ریسک زیادی وجود دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها