تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

در واکنش به ادعای «عزیزی»؛ وزارت ورزش: حق شکایت محفوظ است!

مرتضی فلاح، مدیرکل حقوقی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اظهارات یکی از بازیکنان سابق فوتبال ایران (خداداد عزیزی)، گفت: این اظهارات در حالی مطرح شده که عاری از واقعیت است و مذاکره‌ای از سوی وزارت ورزش و جوانان با هیچ مربی انجام نشده است و قطعا اتهامات وارد شده خلاف واقع است و حق پیگیری قانونی این اظهارات از طریق این وزارتخانه در مراجع ذیصلاح قانونی محفوظ است.

کد خبر: ۱۳۳۳۶۷
۰۸:۲۳ - ۲۰ تير ۱۴۰۱

در واکنش به ادعاهای «عزیزی»؛ وزارت ورزش: حق شکایت محفوظ است!

دیدارنیوز: مدیرکل حقوقی وزارت ورزش و جوانان اتهامات مطرح شده توسط یکی از بازیکنان سابق فوتبال ایران واکنش نشان داد و گفت: حق پیگیری قانونی این اظهارات محفوظ است.

به نقل از وزارت ورزش و جوانان، مرتضی فلاح با اشاره به اظهارات یکی از بازیکنان سابق فوتبال ایران، گفت: این اظهارات در حالی مطرح شده که عاری از واقعیت است و مذاکره‌ای از سوی وزارت ورزش و جوانان با هیچ مربی انجام نشده است و قطعا اتهامات وارد شده خلاف واقع است و حق پیگیری قانونی این اظهارات از طریق این وزارتخانه در مراجع ذیصلاح قانونی محفوظ است.

وی افزود: در حالی که وزارت ورزش و جوانان و سخنگوی محترم دولت تصریحا اعلام کرده‌اند در مسائل فنی و صلاحیت فدراسیون فوتبال هیچ گونه مداخله‌ای به هر نحو مقتضی ندارند و نخواهند داشت، اما برخی افراد بدون توجه به وظایف نظارتی وزارت ورزش و جوانان اتهاماتی را علیه دولت و وزارتخانه مطرح می‌کنند که عاری از واقعیت و مصداق بارز نشر اکاذیب است.

فلاح خاطرنشان کرد: در ضمن مجددأ تاکید می‌شود این وزارتخانه در اجرای مفاد قانون اهداف و وظایف اختیارات وزارت ورزش و جوانان صرفا نسبت به اعمال وظایف نظارتی و کمک‌های مادی و معنوی نسبت به کلیه تیم‌های ورزشی و تیم ملی فوتبال در راه آماده‌سازی جام‌جهانی اقدام می‌کند و هیچ گونه دخالتی در امور فنی فدراسیون‌ها انجام نمی‌دهد و مقوله‌ی نظارت و دخالت امری مجزا و قابل ملاحظه حقوقی است.

اخیرا خداداد عزیزی اعلام کرده است که وزارت ورزش با کی‌روش مذاکره کرده و به دنبال جذب این مربی سابق تیم ملی است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد