تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

اجاره بها در تهران؛ افزایش ۱۱۰۰ درصدی در ۱۲ سال!

بر اساس آمارهای جدید، میانگین اجاره بهای مسکن در تهران، طی ۱۲ سال چیزی حدود ۱۱۰۰ درصد افزایش داشته است؛ یعنی در این ۱۲سال، اجاره بهای مسکن در تهران، ۱۲برابر شده است!

کد خبر: ۱۳۲۰۰۷
۰۹:۴۱ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۱

اجاره بهای شهر تهران در ۱۲ سال، ۱۲ برابر شد

دیدارنیوز: داده‌های مرکز آمار حاکی از آن است که میانگین اجاره بهای مسکن در تهران، طی ۱۲ سال چیزی حدود ۱۱۰۰ درصد افزایش داشته است؛ یعنی در این ۱۲سال، اجاره بهای مسکن در تهران، ۱۲برابر شده است.

این روز‌ها اگر سری به بنگاه‌های املاک در تهران بزنید و یا لحظاتی پای درد و دل مستاجر‌ها بنشینید، متوجه می‌شوید که طی تنها چند سال، شاهد افزایش شدید قیمت مسکن و از سویی دیگر اجاره بها در شهر‌های کشور و خصوصا تهران بوده‌ایم؛ برای مثال پولی که اکنون برای اجاره بها در محل زندگی خود می‌پردازید، احتمالا ۴ یا ۵سال پیش برای خرید مسکن در همین محله مکفی بود.

اما بیایید دقیق‌تر نگاهی به آمار رسمی بیاندازیم و افزایش اجاره بها در تهران طی ۱۲سال را مشاهده کنیم؛ یعنی از تابستان سال۱۳۸۸ تا تابستان سال ۱۴۰۰؛ شاید باورش برایتان سخت باشد؛ اما در این ۱۲سال شاهد افزایش ۱۲برابری اجاره بهای مسکن در تهران بوده‌ایم؛ یعنی در ۱۲سال، اجاره بهای مسکن در تهران ۱۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

اجاره بهای شهر تهران در ۱۲ سال، ۱۲ برابر شد

در نمودار بالا میزان افزایش اجاره بهای مسکن در تهران طی ۱۲سال اخیر را مشاهده می‌کنید؛ همانطور که مشخص است، بیشترین افزایش اجاره بها در بین مناطق ۲۲گانه تهران مربوط به منطقه یک بوده است؛ اجاره بها در این منطقه چیزی بیش از ۱۴برابر شده است؛ پس از آن، منطقه دو در رتبه دوم قرار دارد؛ اجاره بهای مسکن در این منطقه نیز با فاصله اندک نسبت به منطقه ۲، کمی کمتر از ۱۴برابر افزایش یافته است؛ پس از آن نیز منطقه ۵ در رتبه سوم افزایش اجاره بها قرار دارد؛ اجاره بهای مسکن در منطقه۵ بیش از ۱۳برابر و پس از آن منطقه۴ با افزایشی ۱۲برابری، رتبه چهارم افزایش اجاره بها را داشته است.

کمترین افزایش اجاره بها طی این ۱۲سال، مربوط به منطقه ۱۹بوده است؛ اجاره بهای مسکن در منطقه ۱۹ حدود ۸برابر افزایش یافت؛ پس از آن نیز منطقه ۱۸ در رتبه بعدی قرار دارد که اجاره بهای آن نیز کمی بیش از ۸برابر افزایش یافته است.

برچسب ها: اجاره بهای مسکن
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها