تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

وزیر ورزش: تیم‌ملی از حمایت کامل دولت برخوردار است/ ملی‌پوشان: بهترین شرایط فراهم شود

حمید سجادی، وزیر ورزش پس از ورود به شهر دوحه، با حضور در اردوی تیم ملی فوتبال ایران با بازیکنان، کادر فنی و کادر سرپرستی این تیم دیدار کرد و گفت: تیم ملی از حمایت کامل دولت برخوردار است.

کد خبر: ۱۳۱۵۴۲
۲۰:۳۹ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱

وزیر ورزش: تیم‌ملی از حمایت کامل دولت برخوردار است/ ملی‌پوشان: بهترین شرایط فراهم شود

دیدارنیوز: تعدادی از بازیکنان باتجربه تیم ملی به نمایندگی از سایر ملی‌پوشان، با وزیر و ورزش و جوانان جلسه‌ای را برگزار کردند.

سید حمید سجادی پس از ورود به شهر دوحه، با حضور در اردوی تیم ملی فوتبال ایران با بازیکنان، کادر فنی و کادر سرپرستی این تیم دیدار کرد.

وزیر ورزش و جوانان پس از صرف ناهار در کنار اعضای تیم ملی، در جمع کادر فنی و سرپرستی تیم ملی حاضر شد و در فضایی صمیمی برای دقایقی با آن‌ها به گفتگو پرداخت.

سجادی با بیان اینکه من امروز به نمایندگی از رییس‌جمهور در اردوی تیم ملی حاضر هستم، گفت: برای بررسی و حمایت از تیم ملی به صورت مداوم با آقای ماجدی و آقای استیلی در تماس هستم و مطمئنا تمام برنامه‌هایی که فدراسیون دارد مورد حمایت قطعی ما خواهد بود. زمان پیش‌رو برای ما بسیار مهم و حیاتی است و هر اقدامی صورت می‌گیرد باید در راستای موفقیت تیم ملی باشد.

سجادی افزود: آنچه تیم ملی نیاز دارد مورد بررسی قرار خواهد گرفت و مطمئن باشید حمایت کاملی از تیم ملی انجام خواهد شد. ماموریت ما حمایت از برنامه‌های تیم ملی است. هر جا ما باید حمایت کنیم، در کنار تیم ملی و فدراسیون فوتبال خواهیم بود.

پس از این دیدار، شش تن از بازیکنان تیم ملی به نمایندگی از سایر بازیکنان صحبت‌های خود را مطرح کردند و سجادی در جمع این بازیکنان بر حمایت کامل دولت و وزارت ورزش و جوانان از تیم ملی تاکید کرد.

حمید استیلی هم در بخشی از این جلسه با قدردانی از وزیر ورزش گفت: یکی از نکات مهم درباره آقای سجادی این است که خودشان ورزشی و قهرمان بوده و هستند و به خوبی متوجه مسائل و مشکلات ما می‌شوند. من هم شهادت می‌دهم که ایشان همواره به دنبال حل مشکلات فدراسیون بوده‌اند و همیشه همراهی و حمایت لازم را داشتند. میرشاد ماجدی هم شبانه روز به دنبال حل مشکلات تیم ملی است، اما بعضی اتفاقات مثل ماجرای لغو مسابقه برابر کانادا از اختیار فدراسیون هم خارج بوده و شرایط خاصی برای ما ایجاد کرد. بدون شک ما بهترین بازیکنان را از نظر اخلاقی و فنی داریم که با تمام توان در این اردو تلاش کردند و در تمرینات با انگیزه ظاهر شدند.

ملی پوشان هم در این جلسه با اشاره به برخی موضوعات از وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال درخواست کردند بهترین شرایط ممکن برای حضور قدرتمندانه تیم ملی در اردو‌های آتی پیش از حضور در جام جهانی فراهم شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی