تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
"برادران لیلا" قانون را رعایت نکرد

وزیر ارشاد خبر داد؛ مجازات برای کسانی که با «عنکبوت مقدس» همکاری کرده‌اند!

محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به واکنش وزارت ارشاد علیه فیلم «عنکبوت مقدس» گفت: حتماً اگر عناصری در داخل کشور با این فیلم همکاری کرده باشند مشمول مجازات‌های سازمان سینمایی می‌شوند.

کد خبر: ۱۳۰۷۷۹
۱۱:۲۹ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱

وزیر ارشاد خبر داد؛ مجازات برای کسانی که با «عنکبوت مقدس» همکاری کرده‌اند!

دیدارنیوز: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حتماً اگر عناصری در داخل کشور با فیلم «عنکبوت مقدس» همکاری کرده باشند مشمول مجازات‌های سازمان سینمایی می‌شوند.

محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به واکنش وزارت ارشاد علیه فیلم «عنکبوت مقدس» اظهار کرد: این فیلم در خارج کشور تولید شده است و عوامل اصلی فیلم هم در خارج کشور هستند و فیلم در اردن فیلمبرداری شده است و مجوزی از ایران نداشت و حتماً اگر عناصری در داخل کشور با این فیلم همکاری کرده باشند مشمول مجازات‌های سازمان سینمایی می‌شوند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا محدودیت‌هایی برای فیلم «برادران لیلا» هم ایجاد خواهد شد یا خیر، اظهار کرد: طبق قانون فیلم‌هایی که به جشنواره‌های خارجی می‌روند باید مجوز اکران داشته باشند و به دوستانی که این فیلم را برای اکران به جشنواره کن بردند گفته شد که این امر موجب می‌شود که مواد قانونی شامل این فیلم شود و شامل محدودیت‌ها خواهد شد و این امر به اطلاع کارگردان و تهیه‌کننده رسید.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: به هرحال این فیلم قانون را رعایت نکرده است، ما چه کار کنیم؟ ما برای اینکه این اتفاق پیش نیاید سازمان سینمایی دعوت‌شان کرد تا مراحل صدور مجوز اکران را طی کنند، اما این اتفاق نیفتاد و در دوره جدید بنای ما اجرای قانون است. اما بدون اعتنا به قانون، این فیلم در جشنواره کن اکران شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی