تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

هواشناسی ایران؛ هشدار آبگرفتگی و برخورد صاعقه

سازمان هواشناسی با اشاره به ادامه فعالیت سامانه بارشی در برخی استان‌ها طی امروز و فردا نسبت به آب‌گرفتگی، برخورد صاعقه و خسارت به محصولات کشاورزی هشدار داد. روز‌های پنجشنبه، جمعه و شنبه هفته آینده در برخی مناطق شمال غرب، غرب و ارتفاعات البرز رگبار پراکنده همراه با وزش باد شدید و رعدوبرق پیش‌بینی شده است.

کد خبر: ۱۳۰۶۷۰
۰۸:۴۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ هشدار آبگرفتگی و برخورد صاعقه

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی با اشاره به ادامه فعالیت سامانه بارشی در برخی استان‌ها طی امروز و فردا نسبت به آب‌گرفتگی، برخورد صاعقه و خسارت به محصولات کشاورزی هشدار داد.

مطابق تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز و فردا به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ارتفاعات و دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز، سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

روز‌های پنجشنبه، جمعه و شنبه هفته آینده در برخی مناطق شمال غرب، غرب و ارتفاعات البرز رگبار پراکنده همراه با وزش باد شدید و رعدوبرق پیش‌بینی شده است.

دمای هوا اوایل هفته آینده در اکثر مناطق کشور افزایش می‌یابد. از چهارشنبه تا اوایل هفته آینده نیز با توجه به استقرار توده هوای گرم همراه با جریانات مرطوب جنوبی، هوای خوزستان به‌ویژه در بخش‌های جنوبی به نسبت شرجی می‌شود.

توصیف سامانه: ادامه فعالیت سامانه بارشی در عرض‌های بالاتر و رشد ابر‌های همرفتی در جنوب‌شرق کشور

نوع مخاطره: رگبار باران، گاهی رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و احتمال ریزش تگرگ در مناطق مستعد

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۰۳/۱۰: شمال آذربایجان شرقی، شمال آذربایجان غربی، ارتفاعات و دامنه جنوب سیستان و بلوچستان.

چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۳/۱۱: آذربایجان شرقی و نیمه شمالی آذربایجان غربی.

اثر مخاطره: اختلال تردد در جاده‌های بین شهری، احتمال برخورد صاعقه، احتمال آب‌گرفتگی معابر بطور محلی، احتمال آسیب به سازه‌های موقت و شکستن نهال‌ها و درختان فرسوده.

توصیه: عدم اتراق در کنار رودخانه‌ها، احتیاط در تردد از حاشیه مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی و جابجایی عشایر کوچ‌رو، احتیاط در چرای دام و استحکام سازه‌های موقت مانند تابلو‌های تبلیغاتی و غیره.

توصیف سامانه: افزایش وزش باد

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج در نواحی ساحلی از ۱ تا ۱.۵ متر و در نواحی فراساحلی ۱.۵ تا ۲ متر

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۰۳/۱۰: نواحی شرقی دریای عمان

چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۳/۱۱: مناطق شرقی و مرکزی دریای عمان

اثر مخاطره: احتمال غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس ها، احتمال خسارت به تاسیسات دریایی و احتمال خسارت به قایق‌های صیادی و شناور‌های کوچک.

توصیه: محدودیت در فعالیت‌های تفریحی، شنا و تردد با شناور‌های سبک بویژه در فراساحل، تمهیدات لازم جهت تردد ایمن با شناور‌های نیمه سنگین، محدود کردن فعالیت‌های پشتیبانی صنایع به ویژه در فراساحل.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور