تیتر امروز

افزایش تعداد فوتی‌های بندر شهید رجایی به ۲۵ نفر/ اطلاعیه سازمان مدیریت بحران کشور
حادثه تلخ و دردناک در جنوب کشور (بروزرسانی می‌شود)

افزایش تعداد فوتی‌های بندر شهید رجایی به ۲۵ نفر/ اطلاعیه سازمان مدیریت بحران کشور

در حادثه انفجار روز (شنبه) در بندر شهید رجایی بندرعباس در هرمزگان، متاسفانه طبق آمار‌ها تا ساعت ۱۰:۰۰ صبح امروز یکشنبه، ۲۵ نفر جان خود را از دست دادند و بیش از ۸۰۰ نفر مصدوم شدند.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.

«حاصل عمرِ» استاد پیشکسوت موسیقی رونمایی می‌شود

ویژه‌برنامه رونمایی از کتاب «حاصل عمر» اثر محمدعلی اسماعیلی متین به مدیریت موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود.

کد خبر: ۱۲۹۹۰۵
۱۲:۴۸ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱

حاصل عمرِ استاد پیشکسوت موسیقی رونمایی می‌شود

دیدارنیوز ـ «حاصل عمر» عنوان کتابی است شامل آثار محمدعلی اسماعیلی متین که در شش دهه گذشته ساخته و نواخته شده است. مراسم رونمایی از این کتاب روز جمعه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۱۷ در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود.

مراسم رونمایی از این اثر شامل اجرای دونوازی سنتور و تمبک و گروه‌نوازی تمبک در دو بخش شامل آثار ایشان و قطعاتی از کتاب «حاصل عمر» خواهد بود. همچنین در مراسم یادشده «کتاب حاصل عمر» نیز عرضه خواهد شد. ورود به برنامه یادشده برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.

محمدعلی اسماعیلی متین متولد ۴ شهریور ۱۳۱۳در تهران، تحصیلات خود را در دبستان رازی و دبیرستان پیرنیا گذراند. مشوقین اصلی و اولیه او در راه موسیقی دایی‌هایش مرتضی و مصطفی گرگین‌زاده بودند. آشنایی او با حسین تهرانی از سال ۱۳۳۰ شروع شد که دوران فعالیت جدی هنری‌اش به شمار می‌آید. او در سال ۱۳۳۷ با معرفی تهرانی در ارکستر‌های وزارت فرهنگ و هنر از جمله گروه همنوازان تنبک به رهبری استادش شروع به فعالیت کرد و در سال ۱۳۴۳ در سمت هنرآموز هنرستان موسیقی ملی به جانشینی استاد خود به آموزش پرداخت. در سال ۱۳۴۵ سرپرستی گروه تنبک‌نوازان وزارت فرهنگ و هنر را بر عهده گرفت که شامل ۱۲ سال فعالیت این گروه همراه با ۱۵ قطعه براساس ریتم‌های ایرانی است که در کنسرت‌های خارج از کشور اجرا شد. معروف‌ترین این قطعات قطعه «رونما» است که براساس یکی از داستان‌های اصیل ایرانی متجاوز از ۲۰۰ بار بر روی صحنه اجرا شده است. او بعد از درگذشت پیرخود همراه با گروه نوازندگان فرهنگ و هنر به سرپرستی فرامرز پایور دوران نوین فعالیت‌اش را آغاز کرد و در ۲۳ کشور بر روی صحنه رفت. او سال ۱۳۶۸ بار دیگر در کنار اساتید موسیقی ایران تحت عنوان گروه اساتید موسیقی ایران بر روی صحنه رفت. در مصاحبه‌ای با تهرانی در مقابل این سوال که چه کسی در میان شاگردان شما می‌تواند دنباله‌رو شما باشد گفت اگر خدا توفیق بدهد، محیط کثیفش نکند، کارش را رها نکند، تا زنده است پیگیر باشد و همین‌طور که الان هر ۵ دقیقه وقتش را روی ضرب می‌گذارد، من فقط اسماعیلی را قبول دارم.

فرهنگسرای اندیشه در خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، بوستان اندیشه واقع است.

برچسب ها: موسیقی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۰۷ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۰۷ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۰۷ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها