تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ساعی: تعویق بازی‌های آسیایی به تمام رشته‌ها آسیب می‌زند

پس از تعویق بازی‌های آسیایی هانگژو در چین، هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو اعلام کرد این اتفاق به ضرر تمامی رشته‌های ورزشی است و شاید این دوره مسابقات اصلا برگزار نشود.

کد خبر: ۱۲۸۹۵۷
۱۱:۱۴ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱

ساعی: تعویق بازی‌های آسیایی به تمام رشته‌ها آسیب می‌زند

دیدارنیوز: رئیس فدراسیون تکواندو تاکید کرد که تعویق بازی‌های آسیایی نه تنها به ضرر تکواندو است، بلکه به تمامی رشته‌های ورزشی آسیب می‌زند.

هادی ساعی، در خصوص تعویق بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو اظهار داشت: این اتفاق نه تنها به ضرر تکواندو، بلکه به ضرر تمام رشته‌های ورزشی است و به کل رشته‌ها آسیب می‌زند. تعویق این مسابقات تمام برنامه‌ریزی‌های ما را به هم ریخت، اما از طرف دیگر با توجه به تعدد مسابقات در سال جاری شاید برگزاری این مسابقات در زمانی دیگر بهتر هم باشد. با تعویق بازی‌های آسیایی، امروز (شنبه - ۱۷ اردیبهشت ماه) جلسه کمیته فنی را برگزار خواهیم کرد تا با همفکری در خصوص تدوین برنامه‌های جدید اقدام کنیم و بهترین تصمیم را بگیریم.

رئیس فدراسیون تکواندو با تاکید بر کار سخت شورای المپیک آسیا برای انتخاب تاریخ جدید بازی‌های آسیایی گفت: تقویم ورزشی همه فدراسیون‌های جهانی از مدت‌ها قبل تدوین و اعلام شده است و با توجه به اینکه سال آینده مسابقات کسب سهمیه المپیک در اکثر رشته‌های ورزشی برگزار خواهد شد، گنجاندن مسابقه‌ای به این مهمی در تقویم سال آینده بسیار سخت خواهد بود. این موضوع نیازمند هماهنگی شورای المپیک آسیا با تقویم فدراسیون‌های جهانی و کمیته بین‌المللی المپیک است و کار بسیار سختی است و حتی شاید این دوره مسابقات اصلاً برگزار نشود.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به تعویق بازی‌های آسیایی ۲۰۲۳، احتمال تغییر تصمیم فدراسیون در اعزام به مسابقات کشور‌های اسلامی و قهرمانی آسیا وجود خواهد داشت، گفت: ما بلافاصله پس از تعویق بازی‌های آسیایی جلسه کمیته فنی را برنامه‌ریزی کردیم تا بهترین تصمیم را بگیریم و از نیرو‌های خود بهترین استفاده را ببریم. در کنار تعویق بازی‌های آسیایی، مسابقات دانشجویان جهان نیز لغو شد و باید این موضوع را نیز لحاظ کنیم.

ساعی خاطرنشان کرد: ما دو تیم امید و بزرگسالان خود را خواهیم داشت و تیم امید قرار است پشتوانه تیم ملی باشد. برای تیم امید نیز یکسری مسابقات را پیش‌بینی کرده‌ایم که خوشبختانه آن مسابقات دچار چالش نشده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی