تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

روز سرنوشت برای «رشید»

از میان حالت‌های موجود فقط یک حالت می‌تواند شرایط رشید مظاهری را بعد از کابوس آسیایی عوض کند و آن هم این است که هم درون دروازه قرار بگیرد و هم با یک کلین‌شیت به رقم زدن اولین شکست استقلال کمک کند. این رویای شیرین و دور از دسترس در اصفهان رقم می‌خورد یا مظاهری روز‌های نه چندان دلخواهش را بعد از آسیا در نصف جهان هم ادامه خواهد داد.

کد خبر: ۱۲۸۶۵۸
۰۸:۱۹ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱

روز سرنوشت برای «رشید»

دیدارنیوز: رشید مظاهری از آسیای فصل گذشته تا آسیای امسال فاصله عرش تا فرش را طی کرد و بازی استقلال مسیر بعدی او را نشان خواهد داد.

بازیکن مشترک تیم استقلال صعودکرده از گروه مرگ فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا و سپاهان صعود نکرده امسال چه کسی است؟ برای پیدا کردن نام این بازیکن باید به سراغ رکوردداران گل خورده در تورنمنت امسال برویم؛ جایی که رشید مظاهری رتبه اول را به خود اختصاص داده است. او که سال گذشته را به عنوان یکی از ستاره‌های لیگ قهرمانان آسیا پشت سر گذاشت امسال با ثبت یکی از بدترین آمار موجود در میان دروازه‌بان‌ها با آن خداحافظی کرد. این خداحافظی البته شاید پایان روز‌های بد رشید مظاهری نباشد و خبر‌هایی که در مورد نیمکت‌نشینی او در بازی با استقلال شنیده می‌شود نشان از آن دارد که احتمالا روز‌های بدتری هم در راه است.

کری برای مربی سابق
محمدرشید مظاهری زمانی‌که تهران را برای رفتن به اصفهان ترک کرد خیلی از هواداران آبی از این تصمیم باشگاه انتقاد کردند. این انتقال می‌توانست به معنای انتقال جام از تهران به اصفهان باشد. سپاهان برای باقی‌ماندن در کورس قهرمانی یک دروازه‌بان خوب می‌خواست و مظاهری می‌توانست همان گمشده‌اش باشد. در نهایت، اما این اتفاق نیفتاد و مظاهری که با پوشیدن پیراهن سپاهان و شروع قابل قبول در اصفهان کری‌های زیادی برای تیم و سرمربی سابقش خواند خیلی زود خیال هر دو طرف را بابت خارج شدن یک حریف از دور رقابت راحت کرد. مربی با شخصیت و مورد علاقه رشید حالا شاید تصمیم بگیرد تا او را در مهم‌ترین و حیثیتی‌ترین بازی برایش نیمکت‌نشین کند. او قبل از بازی با الدحیل مصاحبه بدموقعی انجام داد. مصاحبه‌ای که نه تنها واکنش استقلالی‌ها را به دنبال داشت که حتی سپاهانی‌ها را هم عصبانی کرد. شاید در ابتدا مطرح کردن اینکه «یک سرمربی علاوه بر عشق و علاقه، علم و دانش می‌خواهد و از همه مهم‌تر شخصیت می‌خواهد. آن‌که باید متوجه شود، متوجه می‌شود!» یک کری جذاب به حساب بیاید. بازی با الدحیل و خوردن ۵ گل از این تیم، اما باعث شد تا این مصاحبه کارکردی برعکس و علیه گوینده‌اش پیدا کند. سپاهانی‌ها احتمالا معتقدند دروازه‌بان‌شان به جای کری خواندن برای دیگران بهتر است تمرکزش را روی مهار ضربات اولونگا بگذارد. بازیکنی که در زمان استقلال هم حسابی مظاهری را غافلگیر کرده بود. آقای گل فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا، تا امروز ۱۳ گل در این تورنمنت به ثمر رسانده که ۸ گل آن وارد دروازه رشید مظاهری شده است. ۵ گل با پیراهن استقلال و ۳ گل با پیراهن سپاهان حاصل رویارویی رشید مظاهری با این ستاره بوده است.

رویای بزرگ رشید مقابل استقلال
روز‌های کابوس‌وار آسیایی برای رشید مظاهری تمام شد. یک احتمال این است که او در روز‌های بعدی احتمالا جایش را به کریستوفر کنت بدهد و این یک عقب‌گرد دیگر برای دروازه‌بان سابق تیم ملی محسوب می‌شود. هنوز البته مشخص نیست که شماره یک سپاهانی‌ها مقابل استقلال چه کسی خواهد بود. از میان حالت‌های موجود فقط یک حالت می‌تواند شرایط رشید را بعد از کابوس آسیایی عوض کند و آن هم این است که هم درون دروازه قرار بگیرد و هم با یک کلین‌شیت به رقم زدن اولین شکست استقلال کمک کند. این رویای شیرین و دور از دسترس در اصفهان رقم می‌خورد یا مظاهری روز‌های نه چندان دلخواهش را بعد از آسیا در نصف جهان هم ادامه خواهد داد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان