تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
کابینه دولت به ترمیم نیاز دارد

سعیدی: برای مقابله با گرانی‌ها و کنترل تورم هیچ برنامه‌ای از دولت نمی‌بینیم

معین‌الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی می‌گوید: در بعضی از حوزه‌ها هیچ رویکرد مشخص و هیچ برنامه روشنی را از دولت نمی‌بینیم، به عنوان مثال در جهت مقابله با گرانی‌ها و کنترل تورم.

کد خبر: ۱۲۸۴۸۹
۱۲:۴۱ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱

سعیدی: برای مقابله با گرانی‌ها و کنترل تورم هیچ برنامه‌ای از دولت نمی‌بینیم

دیدارنیوز: نماینده مردم چابهار در مجلس، گفت: من موافقم که دولت به ترمیم نیاز دارد، در عین حال یک مساله هم مهم است و آنکه اینکه حتما اگر هم قرار بر ترمیم است باید در یک فضای کارشناسی و براساس یک متر و معیار شاخص باشد.

معین‌الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی، در خصوص گرانی‌های اخیر و اینکه با گذشت قریب به ۸ ماه از آغاز به کار دولت هنوز اثرات چندانی از اقدامات دولت مشاهده نمی‌شود، گفت: طبیعی است که وقتی دولت‌ها تغییر می‌کنند زمان می‌برد تا اینکه ساختار‌های مدنظرشان حاکم شده و رویکرد‌های خود را اجرایی کنند و روشن بود که از روز اول نمی‌شد انتظار داشت به طرفه‌العینی تورم مهار شده و مشکلات حل شوند.

وی افزود: اما آنچه که مهم است این است که ما در بعضی از حوزه‌ها هیچ رویکرد مشخص و هیچ برنامه روشنی را هم از دولت نمی‌بینیم، به عنوان مثال در جهت مقابله با گرانی‌ها و کنترل تورم.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: در این چند ماه اخیر انصافاً در بعضی از حوزه‌ها باید تقدیر کرد، ما یک زمانی بود که صف مرغ را داشتیم و قیمت‌ها هم روزانه افزایش پیدا می‌کرد که اکنون بازار مرغ به یک ثبات و آرامش رسیده است. اما در مورد گوشت اکنون وضعیت به نقطه‌ای رسیده که سرانه مصرف از ۱۲ کیلو به ۶ کیلو کاهش پیدا کرده؛ شما قیمت‌ها را ببینید در برخی موارد قیمت ران گوسفند ۲۲۸ هزار تومان است، با این قیمت‌ها بعضاً حتی دهک‌های بالای جامعه هم نمی‌توانند گوشت مصرف کنند چه برسد به مردم که درآمد‌های پایین دارند، در بازار برنج و سبزی و صیفی هم این موارد را شاهد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: لذا این انتظار می‌رود که این مساله روشن باشد که دوران فرافکنی دیگر سپری شده و همه ما مسئول آنچه که بر سر مردم می‌رود، هستیم.

سعیدی در رابطه با لزوم ترمیم کابینه و تغییرات برای بهبود عملکرد، گفت: مسائلی همچون سوال، تذکر و استیضاح جزو شئون نظارتی و حقوق مجلس است، اما به نظر من برخی از وزرایی که به وعده‌های خودشان نه‌تن‌ها عمل نکردند بلکه خلاف آن را اثبات کردند، طبیعتا نیاز است که نسبت به آن‌ها تدبیری برای ترمیم کابینه صورت گیرد.

وی افزود: برای مثال وزیر صمت به صراحت گفته بود که در سال ۱۴۰۱ قرعه‌کشی خودرو نخواهیم داشت، ولی الان داریم، این‌ها نشان‌دهنده آن است که به آنچه که تعهد کرده بودیم به مردم در زمان رأِی اعتماد متاسفانه عمل نشده است.

نماینده چابهار عنوان کرد: من موافقم که دولت به ترمیم نیاز دارد، اما به شخصه معتقدم که هنوز می‌شود به برخی از وزرا فرصت داد. در عین حال یک مساله هم مهم است و آنکه اینکه حتما اگر هم قرار بر ترمیم است باید در یک فضای کارشناسی و براساس یک متر و معیار شاخص باشد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد