تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.

عذرخواهی ملی‌پوش سپاهان از هواداران پس از شکست سنگین

امید نورافکن، ستاره ملی‌پوش سپاهان که در دیدار دیشب برابر الدحیل قطر فرصت‌ سوزی‌های زیادی کرد، پس از شکست سنگین طلایی‌پوشان و حذف تیمش از لیگ قهرمانان آسیا از هواداران این تیم عذرخواهی کرد.

کد خبر: ۱۲۸۳۳۳
۱۴:۳۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱

عذرخواهی ملی‌پوش سپاهان از هواداران پس از شکست سنگین

دیدارنیوز: امید نورافکن، ملی پوش سپاهان بخاطر موقعیت‌های خوبی که شب گذشته (سه شنبه) خراب کرد از هواداران و هم تیمی‌هایش عذرخواهی کرد.

سپاهان در شب فرصت سوزی بزرگ بازیکنانش در فاز تهاجمی، با شکست سنگین ۵-۲ مقابل الدحیل زمین بازی را ترک کرد تا از صعود به دور حذفی لیگ قهرمانان آسیا بازبماند.

امید نورافکن یکی از بازیکنانی بود که موقعیت‌های بسیار خوبی را در بازی دیشب از دست داد. او در اواسط نیمه اول و در حالی که نتیجه یک بر یک بود، موقعیتی طلایی را با تعلل بیش از حد در داخل محوطه جریمه از دست داد و در ادامه نیز چند فرصت گلزنی خوب برای جبران این اشتباه را از دست داد.

ملی‌پوش سپاهان که به خاطر از دست دادن چند موقعیت طلایی در این بازی، به شدت مورد خشم هواداران قرار گرفته بود در پیامی کوتاه از آن‌ها و هم‌تیمی‌هایش عذرخواهی کرد.

او ساعتی پس از پایان بازی در یک ویدیو گفت: "می دانم به خاطر دو یا سه موقعیت صد در صدی که دیشب داشتم، ولی نتوانستم به گل تبدیل شان کنم دل خیلی‌ها رنجید. خواستم بگویم که شرمنده هستم و امیدوارم که در ادامه مسیر عملکرد بهتری داشته باشم و بتوانم با گلزنی از دلتان در بیاورم. "

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی