تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

سفر قریب الوقوع «رئیسی» به کردستان

اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار استان کردستان از اقدامات لازم برای سفر سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور به کردستان خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی و تدوین برنامه‌های اولین سفر رئیس جمهور به استان کردستان، روز یکشنبه چهارم اردیبهشت‌ماه جاری برگزار شد.

کد خبر: ۱۲۸۲۳۱
۱۳:۵۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱

سفر قریب الوقوع «رئیسی» به کردستان

دیدارنیوز: استاندار کردستان گفت: مقدمات و برنامه‌ریزی‌های لازم برای سفر قریب الوقوع رئیس‌جمهور به کردستان در حال انجام است.

اسماعیل زارعی‌کوشا استاندار استان کردستان به برگزاری جلسه فشرده ۹ساعته برای فراهم شدن مقدمات نخستین سفر حجت الاسلام رئیسی به کردستان در ساختمان پاستور اشاره کرد و اظهار داشت: برنامه‌ریزی و تدوین برنامه‌های اولین سفر رئیس جمهور به استان کردستان، روز یکشنبه چهارم اردیبهشت‌ماه جاری در محل نهاد ریاست جمهوری به ریاست سیدصولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور و با حضور معاونان وزرا، نمایندگان بانک‌های عامل و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد.

وی با بیان اینکه در این جلسه به تفصیل مهم‌ترین پروژه‌های شاخص زیربنایی استان در حوزه‌های راه، آب، کشاورزی، مسکن، بهداشت و درمان و فرهنگ و طرح‌هایی که دارای پیشرفت فیزیکی بیش از ۵۰درصد و دارای ردیف اعتباری ملی هستند، پرداخته و مورد بررسی قرار گرفتند، افزود: همچنین چندین طرح پیشران در حوزه‌های کشاورزی، حمل و نقل و صنایع و معادن با هدف توسعه استان و افزایش نرخ اشتغال پایدار جوانان و تسهیلات مورد نیاز برای اجرای آن‌ها و تصویب در سفر ریاست محترم جمهوری مورد توجه قرار گرفتند.

استاندار کردستان تصریح کرد: بر اساس روال معمول سفر‌های استانی رئیس‌جمهور، جمع‌بندی مباحث و مصوبات این جلسه، در روز‌های آینده و در جلسه‌ای به ریاست معاون اول رئیس جمهور و وزرا جمع‌بندی نهایی و برای تصویب در جلسه آتی هیئت دولت در استان ارسال خواهد شد.

وی سفر رئیس جمهور به کردستان را دارای اهمیت فراوان و شتاب بخش توسعه کردستان در همه ابعاد ذکر کرد و گفت: تلاش کرده‌ایم تا مهمترین نیازمندی‌های کردستان در بخش‌های زیرساختی را احصاء و از این فرصت کم‌نظیر برای استان نهایت بهره‌مندی را داشته باشیم.

زارعی‌کوشا یادآور شد: برای جمع‌بندی اولیه مصوبات سفر هیئت دولت به استان کردستان تاکنون ده‌ها جلسه کارشناسی در سطح دستگاه‌های اجرایی، شهرستان و استان برگزار شده و مهمترین نیاز‌های این استان مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی