تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

آبولا: روزه هم اشتیاق گلزنی «طارمی» را کم نکرد

رسانه معتبر «آبولا» پرتغال در مطلبی نوشت که روزه در ماه مبارک رمضان هم باعث کاهش اشتیاق گلزنی مهدی طارمی، ستاره ایرانی پورتو نمی‌شود.

کد خبر: ۱۲۸۱۲۵
۱۵:۲۴ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱

آبولا: روزه هم اشتیاق گلزنی «طارمی» را کم نکرد

دیدارنیوز: یک سایت معتبر پرتغالی نوشت که روزه در ماه مبارک رمضان هم باعث کاهش اشتیاق گلزنی ستاره ایرانی پورتو نمی‌شود.

سایت «آبولا» پرتغال با تمجید از عملکرد مهدی طارمی در ماه مبارک رمضان نوشت: روزه ماه رمضان هم اشتیاق گلزنی طارمی را از بین نبرد. این مهاجم ایرانی در دو دیدار گذشته پورتو توانست چهار گل به ثمر برساند و حالا اشتیاق زیادی برای ادامه این روند مقابل براگا دارد. هنوز یک بازی تا پایان ماه رمضان وجود دارد. یکی از آیین‌های مسلمانان که باعث می‌شود آن‌ها از طلوع تا غروب آفتاب مایعات و غذایی مصرف نکنند.

سرجیو کونسیسائو پیش‌تر به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده بود که طارمی و زایدو، دو بازیکن پورتو آماده بازی‌ها باشند. سرمربی پورتو پیش از این گفته بود: دپارتمان پزشکی باشگاه که بهترین متخصص تغذیه جهان را در اختیار دارد، پیش از ماه رمضان با دو بازیکن ما صحبت کرد و همه چیز برنامه‌ریزی شده است. آن‌ها به جای صد درصد، هزار درصد آماده بازی هستند.

ماه رمضان با گل‌های زیاد، اتفاق جدیدی برای طارمی نیست. او فصل گذشته در پنج مسابقه ماه رمضان، چهار گل به ثمر رساند و یک پاس گل داد تا محدودیت‌های غذایی خود را دور بزند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی