تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
بلینکن خبر داد

آمریکا به کی‌یف در مذاکره با مسکو کمک می‌کند

وزیر خارجه آمریکا پس از سفر روز گذشته خود به کی‌یف پایتخت اوکراین و دیدار با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که واشنگتن به کی‌یف در مذاکرات با مسکو کمک خواهد کرد.

کد خبر: ۱۲۸۰۸۸
۱۲:۲۹ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱

آمریکا به کی‌یف در مذاکره با مسکو کمک می‌کند

دیدارنیوز: وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری پس از دیدارش با رئیس جمهور اوکراین، اعلام کرد اقداماتی که آمریکا در حال حاضر انجام می‌دهد تقویت کی یف در میدان جنگ و در میز مذاکره است.

به نقل از ان بی سی، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا پس از سفر روز گذشته خود به کی یف پایتخت اوکراین و دیدار با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که واشنگتن به کی یف در مذاکرات با مسکو کمک خواهد کرد.

بلینکن در این باره گفت: ما می‌خواهیم هر کاری که می‌توانیم انجام دهیم تا به اوکراینی‌ها کمک کنیم که این درگیری را با بهترین شرایط ممکن و در سریع‌ترین زمان ممکن پایان دهند. بسیاری از کار‌هایی که ما در حال حاضر انجام می‌دهیم تقویت آن‌ها در میدان جنگ و به نوعی در میز مذاکره است.

وی همچنین گفت که همراه با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا با مقامات اوکراینی درباره کمک‌های اقتصادی و امنیت این کشور گفتگو کرده است.

وزیر خارجه آمریکا در بخش دیگری از اظهاراتش درباره بازگشایی سفارت این کشور در اوکراین طی هفته‌های آینده سخن گفت.

وی گفت: از هفته آینده، دیپلمات‌های ما شروع به بازگشت خواهند کرد تا ارزیابی کنند که چگونه می‌توانیم سفارت را در کی یف بازگشایی کنیم. گمان کنم یکی دو هفته‌ای طول بکشد.

رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه و «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا روز یکشنبه به کی یف پایتخت اوکراین سفری محرمانه کردند تا با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین دیدار کنند.

روزنامه نیویورک تایمز امروز دوشنبه اعلام کرد این سفر اولین سفر نمایندگان بلندپایه ایالات متحده به اوکراین از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در پایان فوریه بوده است.

بلینکن و آستین همچنین اعلام کردند که واشنگتن قصد دارد بیش از ۷۰۰ میلیون دلار کمک نظامی دیگر به کی یف ارائه کند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر