تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

چرا ناشران باید سه درصد از فروش‌شان را به برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب بدهند؟

از مهم‌ترین سوالات در زمینه آئین‌نامه برگزاری سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اختصاص سه درصد از فروش ناشران به ستاد برگزارکننده است و علی رمضانی، سخنگو و قائم‌مقام نمایشگاه تاکید دارد که این مساله صرفا در مورد فروش غیرحضوری صدق می‌کند.

کد خبر: ۱۲۸۰۳۵
۰۸:۱۸ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱

چرا ناشران باید سه درصد از فروش‌شان را به برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب بدهند؟

دیدارنیوز ـ قائم‌مقام سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اعلام کرد پرداخت سه درصد از فروش خالص ناشران (رقمی که پس از کسر تخفیف باقی می‌ماند) به ستاد برگزاری نمایشگاه، صرفا شامل خرید‌های غیرحضوری می‌شود.

براساس اعلام ستاد خبری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، علی رمضانی با تاکید بر این که در نمایشگاه حضوری هیچ مبلغی به جز هزینه غرفه از ناشران دریافت نمی‌شود، تصریح کرد: «ناشران برای حضور در نمایشگاه فیزیکی تنها هزینه غرفه را می‌پردازند که این روال هم از دوره‌های قبل وجود داشته و این مبلغ تامین‌کننده بخشی از هزینه‌های نمایشگاه است. برهمین اساس شورای سیاست‌گذاری جدولی را در مورد نحوه پرداخت هزینه‌های غرفه فیزیکی تصویب کرد که در آیین‌نامه درج شده‌است.»

سخنگوی نمایشگاه با اشاره به این که اختصاص سه درصد فروش خالص ناشران به ستاد برگزاری نمایشگاه صرفا شامل فروش‌های غیرحضوری می‌شود، عنوان کرد: «پیش از این برای تامین نقدینگی ناشران، نمایشگاه‌هایی برگزار شده و در آن هزینه‌ای از ناشران دریافت نشده بود، اما برای ایجاد شرایط برابر میان ناشران در نمایشگاه حضوری و مجازی و با توجه به این که اجرای مجازی نمایشگاه هم هزینه‌هایی دربردارد، سه درصد از فروش خالص غیرحضوری دریافت می‌شود.»

رمضانی با بیان این که نباید میان ناشران حضوری در نمایشگاه و ناشران غیرحضوری تفاوتی قائل باشیم، توضیح داد: «اختصاص سه درصد فروش خالص غیرحضوری ناشران در نمایشگاه مجازی برای ایجاد شرایط برابر میان ناشران است. ناشری که در نمایشگاه حضور پیدا می‌کند، هزینه می‌پردازد، اما ناشری هم که از خدمات بخش مجازی استفاده می‌کند این هزینه حداقلی سه درصد از مبلغ خالص فروش را خواهد پرداخت.»

سخنگوی نمایشگاه با بیان این که شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه تصویب کرد که سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت برای نخستین بار به صورت همزمان به صورت فیزیکی در مصلی امام خمینی (ره) به صورت مجازی در سایت ketab.ir برگزار می‌شود، اظهار داشت: «رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی توسط مردم برای نمایشگاه اهمیت بالایی دارد و نمایشگاه کتاب می‌تواند در رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به الگوی عمومی تبدیل شود.»

سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت در محل مصلای امام خمینی (ره) به دو شکل حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

برچسب ها: نمایشگاه کتاب
ارسال نظرات