تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

درویش: ارگان‌های نظارتی پیگیر عملکرد مدیران قبلی باشند/ یحیی اسامی مدنظرش را بدهد

رضا درویش، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه ارگان‌های نظارتی باید پیگیر عملکرد مدیران سابق این باشگاه باشند، گفت هواداران این تیم نگران وضعیت نقل و انتقلاتی نباشند.

کد خبر: ۱۲۸۰۰۲
۱۴:۰۶ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱

درویش: ارگان‌های نظارتی پیگیر عملکرد مدیران پرسپولیس باشند/ گل‌محمدی اسامی مدنظرش را بدهد

دیدارنیوز: مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در خصوص آخرین شرایط این باشگاه توضیحاتی را ارائه کرد.

رضا درویش، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه در اظهارنظری عنوان کرده مدیران قبلی این باشگاه باید در دادگاه جوابگوی کار‌های خود باشند اظهار داشت: از من پرسیدند که بابت بدهی‌های مدیران قبلی از آن‌ها شکایت نمی‌کنی من هم در جواب گفتم این مسایل به من ارتباطی ندارد و خود ارگان‌های نظارتی پیگیری می‌کنند.

وی در خصوص اینکه این بدهی سنگین را چگونه پرداخت خواهد کرد عنوان کرد: چاره‌ای نداریم و خلاصه باید چاره‌ای برای آن انجام دهیم رقم بسیار سنگین است و اگر بخواهیم مجوز حرفه‌گری بگیریم اولین مبحثش این است که انضباط مالی داشته باشیم. ما برای مجوز حرفه‌ای سه ماه فرصت داریم و الان هم یک گارگروهی را گذاشته‌ایم که مسایل را پیگیری کند.

درویش در خصوص بازگشت حامد لک و تمرینات پرسپولیس گفت: با موافقت سرمربی تیم لک به تمرینات بازگشت و امیدوارم بتواند در ادامه بازی‌های لیگ به تیم کمک کند.

مدیرعامل پرسپولیس در خصوص جدایی احتمالی سرلک از این تیم بیان داشت: سرلک چرا باید جدا شود؟ به ما اعلام کرده که آمادگی دارد تا قراردادش را با تیم تمدید کند مذاکراتی هم باهم داشته‌ایم.

درویش در خصوص وضعیت تمدیدی‌های پرسپولیس نیز اظهار داشت: آقای گل محمدی اسامی مدنظرشان را به ما بدهد و ما به نوبت با آن‌ها مذاکره و تمدید خواهیم کرد هواداران هم نگرانی از این بابت نداشته باشند.

وی در خصوص آخرین شرایط شکایت رادوشویچ از پرسپولیس نیز خاطرنشان کرد: چند بار بایکدیگر مذاکره کرده، اما به جوابی نرسیده‌ایم و به ایشان از پرسپولیس به این شکل شکایت می‌کند دیگر راهی برای مذاکره نگذاشته است او اگر می‌خواست مذاکره کند شکایت نمی‌کرد و با دو وکیل ایرانی هم صحبت‌هایی را انجام داده‌ایم تا در این پرونده به ما کمک کند دنبال هر راهی هستیم تا از حق پرسپولیس را در این پرونده دفاع کنیم.

وی درباره اینکه چرا با بازیکنی یک سال قرارداد دارد، اما دوباره با وی سه ساله تمدید می‌شود گفت: این را باید از کسانی که چنین قراردادی را می‌بندند بپرسید.

درویش درباره اینکه آیا همچنان به قهرمانی لیگ تلاش خواهند کرد یا خیر گفت: ما تا روز آخر در کنار بازیکنان‌مان و کادر فنی و با حمایت هواداران برای رسیدن به عنوان قهرمانی تلاش می‌کنیم.

مدیرعامل پرسپولیس درباره آینکه آیا برای حکم انضباطی گل محمدی اعتراض خواهند کرد یا خیر گفت: فردای همان روز به رای اعتراض کردیم و با توجه به استدلالی که داشیتم مطمئن هستیم که رای و جریمه کمتر خواهد شد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر