تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

آرای کمیته اخلاق؛ ۷ سال محرومیت برای یک بازیکن

کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال امروز آرای جدید خود را اعلام کرد که بر این اساس، سروش سعیدی (بازیکن) به هفت سال محرومیت از هرگونه فعالیت مرتبط با فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی و پرداخت یک میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

کد خبر: ۱۲۷۶۷۰
۱۲:۲۱ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱

آرای کمیته اخلاق؛ ۷ سال محرومیت برای یک بازیکن

دیدارنیوز: کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال جدیدترین آرای خود را صادر کرد.

به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، براساس رأی کمیته اخلاق با توجه به قطعی شدن محکومیت رضا ابراهیمی و مجید کلهری هرکدام به پرداخت جزای نقدی به مبلغ پانصد میلیون ریال محکوم شدند.

همچنین هاتف شیخ لاری به دلیل قطعیت محکومیت به پرداخت جزای نقدی به مبلغ یکصد میلیون ریال و شش ماه محرومیت از هرگونه فعالیت مرتبط با فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی محکوم شد.

براساس دیگر رأی صادره، امیرحسین پاپی زاده رئیس هیئت مدیره باشگاه خرم رود به پرداخت جزای نقدی به مبلغ پانصد میلیون ریال و همچنین یک سال محرومیت از هرگونه فعالیت مرتبط با فوتبال، فوتسال، فوتبال ساحلی محکوم شد.

علی اکبر دیندار به پرداخت پانصد میلیون ریال جزای نقدی و پنج سال محرومیت از هرگونه فعالیت مرتبط با فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی محکوم شد.

همچنین کمیته اخلاق آرای برخی تیم‌های حاضر در گروه دوم لیگ دسته دوم فوتبال کشور را هم به شرح زیر صادر کرد:

باشگاه سردار بوکان: به کسر ۹ امتیاز از تیم در فصل ۱۴۰۱-۱۴۰۰ و پرداخت پنج میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

باشگاه شهید قندی یزد: به کسر ۶ امتیاز از تیم در فصل ۱۴۰۰-۱۳۹۹ و پرداخت پنج میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

باشگاه شاهین بندرعامری: به کسر ۶ امتیاز از تیم در فصل ۱۴۰۰-۱۳۹۹ و پرداخت پنج میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

سروش سعیدی (بازیکن): به محرومیت هفت سال از هرگونه فعالیت مرتبط با فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی و پرداخت یک میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

بهنام رسومی نیا: به محرومیت دو سال از هرگونه فعالیت مرتبط با فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی و پرداخت پانصد میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

امید سلطانی: به محرومیت دو سال از هرگونه فعالیت مرتبط با فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی و پرداخت پانصد میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

سید مصطفی نوربخش: به محرومیت دو سال از هرگونه فعالیت مرتبط با فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی و پرداخت پانصد میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

مهران مرادعلی: به محرومیت یک سال از هرگونه فعالیت مرتبط با فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی و پرداخت پانصد میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

رسول طهماسبی: به محرومیت شش ماه از هرگونه فعالیت مرتبط با فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی (تعلیق اجرای یک دوم محرومیت شش ماهه باقیمانده پس از احراز و اجرای یک دوم محرومیت مذکور به مدت یکسال) و پرداخت پانصد میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان