تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

نقابی که از روی صورت بازیکن پرسپولیس افتاد

بوژیدار در روز‌هایی که در پرسپولیس عضویت داشت، به‌خاطر تعصبی که از خودش نشان می‌داد مورد توجه هواداران قرار گرفته بود. حالا، اما نقاب از صورت گلر کروات افتاده و او روی دیگر سکه را نمایان کرده است.

کد خبر: ۱۲۷۶۴۷
۱۰:۴۵ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱

نقابی که از روی صورت بازیکن پرسپولیس افتاد

دیدارنیوز: حالا دیگر ماجرای تعصب ساختگی گلر سابق پرسپولیس برای همه عیان شده است.

بوژیدار رادوشویچ با مشارکت مدیران ناکارآمد ایرانی گوش تا گوش سر پرسپولیس را بریده و این تیم را به پرداخت ۹۰۰هزار یورو غرامت محکوم کرده است. داستان رادو غیراز شاهکار تاریخی و فراموش‌نشدنی محمدحسن انصاری‌فرد ابعاد دیگری هم دارد. ازجمله اینکه می‌گویند او سند یکی از اقساطی که پول گرفته را به فیفا ارائه نداده و این مسئله در سرنوشت پرونده بسیار مؤثر بوده است.

آنچه مسلم است اینکه بوژیدار آن چهره صمیمی و متعصبی که وانمود می‌کرد نبوده است. روز‌هایی که او در پرسپولیس عضویت داشت، به‌خاطر تعصبی که از خودش نشان می‌داد مورد توجه هواداران قرار گرفته بود. آن‌ها رادو را دوست داشتند، چون به نیمکت‌نشینی اعتراض نمی‌کرد، نخستین نفر در شادی‌های بعد از گل حضور می‌یافت و با جملات حماسی از تیم تمجید می‌کرد. حالا، اما نقاب از صورت گلر کروات افتاده و او روی دیگر سکه را نمایان کرده است.

صددرصد بدقولی‌هایی که در حق رادو شد و نیز پاس گل عجیبی که انصاری‌فرد به او داد در این تغییر رفتار مؤثر بوده است، اما بوژیدار هم حتما مایه‌های این دگردیسی را داشته است. نکته مهم این است که یاد بگیریم در ۹۰درصد مواقع ژست تعصب بازیکنان خارجی «فیک» است و اصالت ندارد. بدون تعارف امروز حتی پیدا کردن بازیکن ایرانی که وفاداری عمیق قلبی به تیمش داشته باشد دشوار شده، چه برسد به خارجی‌هایی که مال این آب و خاک نیستند، در این فرهنگ بزرگ نشده‌اند و حتی اسم تیم‌های ما را هم قبل از حضور در ایران نشنیده بودند.

حیف است اگر خام ۴ و۶ نشان دادن‌های این جماعت بشویم و آن‌ها را در موقعیت سوءاستفاده قرار بدهیم. آن‌ها حرف از غیرت و تعصب می‌زنند، اما طرف ایرانی نباید باور کند و وا بدهد. حیف که هر بار این بلا سرمان می‌آید و باز فراموش می‌کنیم.

منبع: همشهری
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی