تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.

بیانیه هواداران پورتو در واکنش به مطلب توهین‌آمیز اسپورتینگ درباره «طارمی»

هواداران متعصب پورتو در واکنش به مطلب توهین‌آمیز باشگاه اسپورتینگ لیسبون درباره مهدی طارمی، به حمایت از ستاره ایرانی خود پرداخته و در یک بیانیه او را «شاهزاده پارسی» خود اعلام کردند.

کد خبر: ۱۲۷۳۰۳
۱۱:۰۹ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱

بیانیه هواداران متعصب پورتو در واکنش به مطلب توهین‌آمیز اسپورتینگ درباره «طارمی»

دیدارنیوز: هواداران متعصب تیم فوتبال پورتو اقدام باشگاه اسپورتینگ لیسبون در توهین به مهدی طارمی را محکوم و بیانیه‌ای در این خصوص منتشر کردند.

باشگاه اسپورتینگ لیسبون که در کورس قهرمانی لیگ برتر پرتغال ۶ امتیاز از پورتوی صدرنشین عقب است، در حالی که در مستطیل سبز قهرمانی را از دست رفته می‌بیند، خارج از مستطیل سبز دست به بی‌اخلاقی زد و با انتشار گزارشی در سایت رسمی خود، مهدی طارمی ستاره ایرانی پورتو را مورد هدف قرار داد.

در گزارش منزجر کننده سایت این باشگاه پرتغالی با اشاره به پنالتی‌هایی که مهاجم تیم ملی کشورمان در بازی‌های مختلف می‌گیرد با عباراتی همچون «پورتو از طارمی به عنوان بهترین هنرمند استقبال کرد»، «یک مار افسونگر واقعی» و «یک ایرانی که همیشه آماده رفتن و اجرای ترفند‌های سیرک است» به او توهین کرده است.

پایگاه خبری «پورتال دوس‌دراگائوس» که متعلق به هوادران متعصب پورتو است، با انتشار بیانیه‌ای با تیتر «طارمی، تو شاهزاده پارسی ما هستی» ضمن محکوم کردن باشگاه اسپورتینگ لیسبون و دفاغ از مهاجم ۲۹ ساله خود نوشت: «اینکه فوتبال پرتغال و جامعه پرتغال مملو از بیگانه‌هراسی است، چیز جدیدی نیست. اینکه هر روز موارد نژادپرستی و خشونت‌های بی‌رویه در میان هواداران تکرار می‌شود چیز جدیدی نیست. اینکه رهبرانی وجود دارند که نفرت بکارند چیز جدیدی نیست. اینکه لیگ هیچ کاری انجام نمی‌دهد و خود را به نشان دادن تی‌شرت برای مقابله با این همه مشکلات محدود می‌کند، چیز جدیدی نیست.

همانطور که هر روز از اخبار منفی شگفت‌زده می‌شویم، می‌ببینید، یک باشگاه بزرگ وجود دارد - که در حال کوچکتر شدن است - و تصمیم می‌گیرد تمام بی‌شرمی خود را در یک مقاله نظری منتشر شده در وبسایت رسمی باشگاه قرار دهد. تیتو آرانتس فونتس (نویسنده مطلب مورد نظر باشگاه اسپورتینگ) از مهدی طارمی به عنوان "مار افسونگر قلابی و اصیل" یاد می‌کند. گویی این کافی نبود و چه کسی می‌داند چرا، اما با ذکر ملیت مهاجم پورتو به خاطر آورد و گفت که او "مردی از ایران است که همیشه برای اجرای سیرک معمول خود آماده است". ترکیب ملیت بازیکن با ترفند‌های سیرک، به نظر من، از آنجایی که ما با یکدیگر هم‌عقیده هستیم، هر چیزی جز بی‌گناه هستیم.

بیانیه هواداران متعصب پورتو در واکنش به مطلب توهین‌آمیز اسپورتینگ درباره «طارمی»

در متن منتشر شده در سایت رسمی باشگاه اسپورتینگ، تیتو چندین بار از طارمی به عنوان «مرد جعلی» یاد می‌کند: "این یکشنبه، «مرد جعلی» خود را با بهترین لباس آبی‌وسفید نشان داد! ". او در ادامه از این بازیکن ایرانی به عنوان «شیرجه‌رو» یاد کرد و نوشت: "هواداران از «مار‌های افسونگر» خوش‌شان نمی‌آید، حتی اگر از ایران آمده باشند".

قبل از پیوستن طارمی به پورتو، علاقه باشگاه لیسبون به جذب او علنی بود. این مهاجم پس از آن پیشنهاد بازی با پیراهن سبز – و قرمز – را رد می‌کند تا پیراهن آبی‌و‌سفید پورتو را به تن کند.

تیتو می‌گوید که «اسپورتینگ خیلی می‌ترسد». نه دوست عزیز تیتو! چیزی که باید از آن ترسید، این نوع عقیده است. چیزی که اسپورتینگ را می‌ترساند، براگا و سانتا کلارا (تیم‌هایی که اسپورتینگ از آن‌ها شکست خورد) بودند. چیزی که اسپورتینگ را ترساند، ۶ امتیاز از دست دادن در این دو بازی در فاصله ۱۵ روز بود. وقتی صلاحیت کافی نباشد، ناامیدی به وجود می‌آید که در این نوع نظرات منعکس می‌شود.

طارمی این فصل در ۴۱ بازی از رقابت‌های مختلف برای پورتو به میدان رفته و ضمن به ثمر رساندن ۱۹ گل، ۱۶ گل هم ساخته است. مهاجم تیم ملی کشورمان با ۱۵ گل‌زده پس از داروین نونس از بنفیکا با ۲۴ گل‌زده، دومین گلزن برتر لیگ برتر پرتغال به شمار می‌رود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها