تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
دغدغه نماینده مسجدسلیمان کدام است؟

پتروپالایش مسجدسلیمان، آمریکای لاتین یا آفریقا؟/وظایف ورناصری چیست؟

در حالی که راه‌اندازی پتروپالایش مسجدسلیمان در پیچ خم اداری متوقف شده و ریزگردها مهمان ناخوانده استان شده ولی نماینده مسجدسلیمان از ظرفیت‌های سیاسی و اقتصادی آفریقا و آمریکای لاتین صحبت می‌کند و پیگیر آن است.

کد خبر: ۱۲۷۱۲۸
۲۱:۵۱ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱

از متوقف شدن راه‌اندازی پتروپالایش مسجدسلیمان در پیچ و خم اداری تا دغدغه نماینده شهرستان به ظرفیت‌های آفریقا و آمریکای لاتین/دور شدن نماینده مسجدسلیمان از وظایف اصلی/چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است
دیدارنیوز ـ خوزستان: در شرایطی که راه‌اندازی پتروپالایش مسجدسلیمان می‌تواند گامی برای بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی این شهرستان باشد، نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی، درگیر مسائلی با اولویت‌های پایین‌تر است. راه‌اندازی پتروپالایش مسجدسلیمان در شرایط فعلی بیکاری جوانان و آمار بالای خودکشی که یکی از عوامل آن بیکاری است کار بسیار بزرگی به حساب می‌آید.

در این شریط اما از گوشه و کنار خبرهایی از کارشکنی عده‌ای در مسیر راه‌اندازی پتروپالایش مسجدسلیمان شنیده می‌شود تا جایی که ائمه جمعه شهرهای مسجدسلیمان و لالی چند بار نسبت به راه‌اندازی این پروزه عظیم مطالبی را بیان کردند.

بنابراین ضرورت دارد، ورناصری نماینده فعلی مسجدسلیمان حمایت خود را از راه‌اندازی پتروپالایش نشان دهد و ازسنگ اندازی‌های انجام شده بر سر راه راه‌اندازی آن جلوگیری کند. اما در کمال ناباوری در خبرها می‌بینیم حوزه انتخابیه خود را رها کرده و در قالب کمیسیون پیگیر ظرفیت‌های سیاسی و اقتصادی آفریقا و آمریکای لاتین شده است!

در شرایطی که ریزگردها امان مردم را بریده‌اند و ورناصری باید تذکرات لازم را به مسئولان امر می‌داد و همچنین تذکر لازم به وزیر کار برای تاخیر در راه‌اندازی پتروپالایش را بدهد ولی گویا وقت وکالت خود را صرف اموری می‌کند که خروجی برای مردم منطقه ندارد.

اینجاست ضرب‌المثل "چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است" عینیت می‌یابد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها