تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

کره‌شمالی: بایدن مشکل «زوال عقل» دارد!

خبرگزاری رسمی کره شمالی، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا را "پیرمردی در دوران سالخوردگی" با "مشکل زوال عقل" که به خاطر "تپق‌های مکررش معروف است"، توصیف کرد و نوشت: آمریکا در حال حاضر در یک جنگ باخته مبارزه می‌کند و بازنده نهایی آمریکا خواهد بود.

کد خبر: ۱۲۶۸۳۱
۱۱:۴۵ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱

کره‌شمالی: بایدن مشکل «زوال عقل» دارد!

دیدارنیوز: کره شمالی، آمریکا را به خاطر تبدیل بحران اوکراین به یک مساله حقوق بشری و اعمال تحریم علیه روسیه محکوم کرد و رئیس جمهوری آمریکا را "پیرمردی در دوران سالخوردگی" و "مردی با تپق‌های مکرر" دانست.

خبرگزاری رسمی کره شمالی موسوم به کی‌سی‌ان‌ای در مطلبی نوشت: مساله اوکراین ناگهان به یک مساله حقوق بشری تبدیل شد چرا که آمریکا و رسانه‌های غربی با توطئه‌ای با انگیزه سیاسی برای بدنام کردن روسیه و دستیابی به فروپاشی دولت مسکو، این ماجرا را یک "جنایت جنگی" قلمداد کردند.

در ادامه این مقاله که به زبان انگلیسی منتشر شده، آمده است: این تازه‌ترین داستان رهبری آمریکاست که بدون پایه و اساس از رئیس جمهوری روسیه بد می‌گوید. چنین اظهارات بی‌پروایی تنها می‌تواند از سوی نوادگان یانگی‌ها که در تهاجم و توطئه‌پروری استاد هستند، مطرح شوند.

خبرگزاری رسمی کره شمالی سپس جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا را "پیرمردی در دوران سالخوردگی" با "مشکل زوال عقل" که به خاطر "تپق‌های مکررش معروف است"، توصیف کرد.

در این مطلب آمده است: سوال بزرگ این است که بایدن در این ۵۰ سال حضورش در عرصه سیاست با چنین ضریب هوشی، آیا کاری را درست انجام داده است یا خیر؟

خبرگزاری کی‌سی‌ان‌ای همچنین از آمریکا و کشور‌های غربی به خاطر اعمال تحریم علیه روسیه به خاطر حمله‌اش به اوکراین انتقاد کرده و گفت که واشنگتن در این بحران کنونی رویای برنده شدن "جایزه بزرگ" را در سر می‌پروراند.

در این مطلب آمده است: کمپین "تحریم" و "حقوق بشر" آمریکا علیه کشور‌های دیگر تنها دست و پایش را می‌بندد و جنایت‌های غیراخلاقی‌اش را فاش می‌کند که در نهایت به ضرر خودش تمام خواهد شد. آمریکا در حال حاضر در یک جنگ باخته مبارزه می‌کند و بازنده نهایی آمریکا خواهد بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين