تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

تاسیس پارک بانوان یا حاشیه سازی برای دولت سیزدهم؟

در مورد پارکی در بجنورد و ادعای دیوارکشی در آن پارک و سپس جنجال‌های ایجاد شده و در نهایت توضیحات مسئولان به نظر می‌رسد چنین موضوعاتی جز اینکه برای مسئولان فعلی حاشیه درست کند و دچار اتلاف انرژی شود هیچ خروجی دیگری ندارد.

کد خبر: ۱۲۶۷۹۲
۰۸:۵۹ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱

تاسیس پارک بانوان یا حاشیه سازی برای دولت سیزدهم

دیدارنیوز ـ به نظر می‌رسد نیاز است در مورد احداث پارک بانوان و نتایج آن تحقیق وبررسی صورت گیرد. عطف به تعداد پارک‌هایی با این ترکیب در کشور، اگر نتایج این تحقیق‌ها مثبت و دلپذیر بود آن را با جامعه در میان گذاشته وسپس اقدام به دیوارکشی در تمام شهر‌ها کنید. اگر هم چنین تفکیکی بی‌مبناست و مشکل بانوان برای حضور در جامعه جای دیگری است چه اصراری وجود دارد که با چنین هزینه‌های مادی و معنوی یک عمل بی‌سود را انجام داده و حاشیه درست شود؟!

این دولت اگر واقعا و طبق شعارهایش برای کار آمده و هدفی جز خدمت به خلق ندارد چنین حاشیه‌هایی صرفا سرعت‌گیر هستند و نگاه مردم را به دولت خراب و مغشوش می‌کند. همانطور که دولت اولویت خود را مسائل اقتصادی و حل مشکل رزق مردم قرار داده جامعه نیز از اینکه می‌بیند مسئولان و تریبون داران اصل را رها کرده و در حاشیه غوطه ور شده‌اند عصبانی می‌شوند. ده‌ها و شاید صد‌ها نهاد بودجه‌بگیر فرهنگی وجود دارند که وظیفه شان ارتقای فرهنگ کشور است فلذا معنی ندارد در جامعه اسلامی و این حجم از سرمایه‌گذاری مشکل فرهنگی وجود داشته باشد! بنابراین باید روشن شود طبق نظر کارشناسان و خود مردم آیا ایجاد چنین دیوار کشی‌ها و تفکیک‌هایی صحیح است یا خیر.
اگر درست است بسم الله و کلا تفکیک کنید و اگر نیست چرا حاشیه‌سازی می‌کنید؟!

برچسب ها: تفکیک جنسیتی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی