تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

نخست وزیر انگلیس خواهان افزایش فشار اقتصادی علیه روسیه شد

بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس تاکید کرد که کشورش "فشار اقتصادی" علیه روسیه را حفظ و تقویت خواهد کرد. روسیه از روز چهارم اسفند سال گذشته، حمله نظامی علیه اوکراین را آغاز کرد که پیامد آن بحران اقتصادی در اروپا و آمریکا و تحریم‌های شدید علیه مسکو بود.

کد خبر: ۱۲۵۷۶۴
۰۸:۲۱ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۱

نخست وزیر انگلیس خواهان افزایش فشار اقتصادی علیه روسیه شد

دیدارنیوز: نخست وزیر انگلیس در تماسی پیش از مذاکرات صلح اوکراین- روسیه به ولودیمیر زلنسکی گفت که انگلیس فشار اقتصادی علیه روسیه را بیشتر می‌کند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، دفتر بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس اعلام کرد: ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین آخرین خبر‌ها را درخصوص مذاکره ارائه داد و همچنین این دو رهبر توافق کردند که در روز‌های آینده همکاری نزدیکی با یکدیگر داشته باشند.

بوریس جانسون تاکید کرد که انگلیس "فشار اقتصادی" علیه روسیه را حفظ و تقویت خواهد کرد.

دور تازه مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین قرار است از امروز (سه‌شنبه) به میزبانی استانبول برگزار شود. گفتگو‌های پیشین فعلا به خاتمه جنگ منجر نشده است و تماس رهبران جهان با دو طرف ادامه دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی