تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

کشف بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان کالای قاچاق در تهران

به گفته رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان کالای قاچاق از سوی این پلیس در سال ۱۴۰۰ کشف شده است.

کد خبر: ۱۲۵۶۹۳
۰۹:۵۸ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۱

کشف بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان کالای قاچاق در تهران

دیدارنیوز: رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان کالای قاچاق از سوی این پلیس در سال ۱۴۰۰ خبر داد.

سرهنگ علی ولیپور گودرزی، درباره اقدامات پلیس امنیت اقتصادی در حوزه مبارزه با قاچاق اظهار کرد: پیرو تدابیر سردار فرمانده انتظامی تهران بزرگ و همچنین تاکیدات مقام معظم رهبری در ضرورت برخورد با مخلان نظم و امنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۰ برخورد با قاچاق به عنوان یکی از اصلی‌ترین ماموریت‌های پلیس امنیت اقتصادی تعریف شد.

وی ادامه داد داد: در همین راستا نیز در طول سال ۱۴۰۰، مجموع کشفیات کالای قاچاق در تهران بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان بوده که در مقایسه با سال گذشته، افزایشی ۱۵ درصدی در حوزه کشفیات را داشتیم.

بیشترین اقلامی که به تهران قاچاق می‌شود، چیست؟
رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ درباره اینکه بیشتر چه اقلامی به تهران قاچاق می‌شود، گفت: بیشترین قاچاقی که به تهران صورت می‌گیرد مربوط به لوازم خانگی، پارچه، پوشاک و ... است که البته بیشترین کشفیات پلیس نیز در همین زمینه است.

ولیپور درباره برخورد پلیس با مواردی مانند زمین خواری نیز گفت: در سال ۱۴۰۰ دستکم ۳۵ باند که در حوزه زمین خواری فعالیت داشتند، شناسایی و منهدم شدند که در جریان آن ۷۵ نفر نیز دستگیر شدند.

وی ادامه داد: در مجموع این عملیات‌های پلیس ۳۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی رفع تصرف شده که بیش از ۴ هزار میلیارد تومان ارزش ریالی آن‌ها بوده است.

رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ درباره اولویت‌های این پلیس در سال ۱۴۰۱ نیز گفت: مقابله با قاچاق و دیگر جرائم اقتصادی جزو اولویت‌های اصلی پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ در سال ۱۴۰۱ است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی