دیدارنیوز - فرید شهابی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص افزایش داوطلبین کار در تاکسیهای اینترنتی گفت: ما از ابتدای سال تا به امروز در 9 شهر کشور شعب خود را راهاندازی کردیم و در این مناطق شاهد استقبال افرادی بودیم که خواهان کار به عنوان راننده هستند.
مدیر تجاری اسنپ افزود: در شهر تهران شاهد افزایش راننده بودیم و اکنون 400 هزار نفر مشغول به کار هستند که این شیب افزایشی همچنان ادامه دارد و در کشور این تعداد به یک میلیون نفر می رسد.
وی در خصوص نحوه چگونگی جذب رانندگان و بررسی صلاحیت آنها گفت: سرویس اسنپ با مکانیزه کردن فرآیند جذب راننده موفق شده در کوتاهترین زمان ممکن به بالاترین حد از دقت و کیفیت در بررسی اطلاعات هویتی متقاضیان و آمادهسازی آنها برای آغاز فعالیت و درآمدزایی دست پیدا کند.
شهابی ادامه داد: حفظ تجربه خوب مشتری در اسنپ از اهمیت بالایی برخوردار است و به همین دلیل فرآیند ثبتنام متقاضیان عضویت در ناوگان اسنپ با حساسیت زیاد و سازوکار دقیق در سه مرحله جذب، آموزش و احراز هویت انجام میشود.
وی در خصوص افرادی که در این گزینشها رد میشوند، گفت: آمار دقیقی از تعداد افرادی که رد میشوند وجود ندارد، اما مراحل مختلف ثبتنام و جذب راننده نشان میدهد که سختگیری زیادی در بحث احراز هویت وجود دارد. در کنار این سختگیریها نداشتن سوءسابقه کیفری نیز از الزامات کار در اسنپ است.
شهابی گفت: به دلیل اهمیت این موضوع احراز صلاحیت رانندگان اسنپ به ارگانهای نظارتی و مراجع قضایی سپرده شده و سابقه کیفری و سوءپیشینه افراد به دقت از سوی دستگاههای مسئول مورد بررسی قرار میگیرد.
وی در خصوص فعالیت زنان در این حوزه و پیک موتوری گفت: تعداد رانندههای خانم ثبت نام شده در شرکت اسنپ به حدود ۱۵ هزار نفر میرسد و تعداد کل موتورسوران ثبتنامی در تهران بالغ بر بیست و شش هزار نفر است.