تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

15 هزار راننده زن در اسنپ ثبت نام کرده‌اند

News Image Lead

مدیر تجاری اسنپ گفت: تعداد راننده‌های خانم ثبت نام شده در شرکت اسنپ به حدود ۱۵ هزار نفر می‌رسد و تعداد کل موتورسوران ثبت‌نامی در تهران بالغ بر بیست و شش هزار نفر است.

کد خبر: ۱۲۵۵۴
۱۱:۰۲ - ۲۶ مهر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - فرید شهابی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص افزایش داوطلبین کار در تاکسی‌های اینترنتی گفت: ما از ابتدای سال تا به امروز در 9 شهر کشور شعب خود را راه‌اندازی کردیم و در این مناطق شاهد استقبال افرادی بودیم که خواهان کار به عنوان راننده هستند.

مدیر تجاری اسنپ افزود: در شهر تهران شاهد افزایش راننده بودیم و اکنون 400 هزار نفر مشغول به کار هستند که این شیب افزایشی همچنان ادامه دارد و در کشور این تعداد به یک میلیون نفر می رسد.

وی در خصوص نحوه چگونگی جذب رانندگان و بررسی صلاحیت آنها گفت: سرویس اسنپ با مکانیزه کردن فرآیند جذب راننده موفق شده در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بالاترین حد از دقت و کیفیت در بررسی اطلاعات هویتی متقاضیان و آماده‌سازی آنها برای آغاز فعالیت و درآمدزایی‌ دست پیدا کند.

شهابی ادامه داد: حفظ تجربه خوب مشتری در اسنپ از اهمیت بالایی برخوردار است و به همین دلیل فرآیند ثبت‌نام متقاضیان عضویت در ناوگان اسنپ با حساسیت زیاد و سازوکار دقیق در سه مرحله جذب، آموزش و احراز هویت انجام می‌شود.

وی در خصوص افرادی که در این گزینش‌ها رد می‌شوند، گفت: آمار دقیقی از تعداد افرادی که رد می‌شوند وجود ندارد، اما مراحل مختلف ثبت‌نام و جذب راننده نشان می‌دهد که سخت‌گیری زیادی در بحث احراز هویت وجود دارد. در کنار این سختگیری‌ها نداشتن سوءسابقه کیفری نیز از الزامات کار در اسنپ است.

شهابی گفت: به دلیل اهمیت این موضوع احراز صلاحیت رانندگان اسنپ به ارگان‌های نظارتی و مراجع قضایی سپرده شده و سابقه کیفری و سوءپیشینه افراد به دقت از سوی دستگاه‌های مسئول مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی در خصوص فعالیت زنان در این حوزه و پیک موتوری گفت: تعداد راننده‌های خانم ثبت نام شده در شرکت اسنپ به حدود ۱۵ هزار نفر می‌رسد و تعداد کل موتورسوران ثبت‌نامی در تهران بالغ بر بیست و شش هزار نفر است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی