تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

واکنش‌ها به اولین باخت تیم‌ملی با اسکوچیچ

بعد از باخت تیم ملی برابر کره‌جنوبی، عملکرد دراگان اسکوچیچ سرمربی کروات تیم ملی که سریع‌ترین صعود تاریخ ایران به جام جهانی همراه با او به دست آمده، با انتقاد‌های فراوانی روبرو شد.

کد خبر: ۱۲۵۵۰۷
۱۲:۳۰ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۱

واکنش‌ها به اولین باخت تیم‌ملی با اسکوچیچ

دیدارنیوز: باخت تیم ملی مقابل کره‌جنوبی با واکنش‌های متفاوتی روبرو شده است.

تیم ملی ایران که صعودش به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر قطعی شده، روز گذشته در یک بازی تشریفاتی در سئول اولین باخت خود همراه با دراگان اسکوچیچ را تجربه کرد و با شکست ۲ بر صفر مقابل میزبان، صدرجدول گروه را هم تقدیم کره‌ای‌ها کرد. بعد از این باخت عملکرد دراگان اسکوچیچ سرمربی کروات تیم ملی که سریع‌ترین صعود تاریخ ایران به جام جهانی همراه با او به دست آمده، با انتقاد‌های فراوانی روبرو شد. در این گزارش وضعیت اسکوچیچ همراه با ایران بعد از اولین باخت در راه جام جهانی را بررسی کرده‌ایم.

باخت بدون مهره‌های تاثیرگذار فاجعه است؟
ایران در حالی اولین باخت خود با اسکوچیچ را تجربه کرد که در بازی مقابل کره‌جنوبی، مهدی طارمی و علیرضا جهانبخش ۲ مهره تاثیرگذار تیم ملی در بازی‌های قبلی که بیشترین تاثیر را در امتیازات کسب شده ایران در این مرحله داشتند، به دلیل ابتلا به کرونا به کره سفر نکرده بودند. علاوه بر این ۲ لژیونر آماده تیم ملی که مقابل کره‌جنوبی غایب بودند، صادق محرمی مدافع راست ایران که اسکوچیچ نشان داده اعتقاد خاصی به او دارد و سعید عزت‌اللهی دیگر لژیونر ایران، ۲ بازیکنی بودند که به دلیل محرومیت نتوانستند در سئول به میدان بروند.

نبود محرمی در این بازی خیلی به چشم آمد و مصدومیت شجاع خلیل‌زاده در ابتدای نیمه اول که در شروع بازی مدافع راست تیم ملی شده بود، کار را برای ایران سخت کرد. سامان قدوس هم که از لیگ برتر انگلیس برای بازی به تیم ملی دعوت می‌شد، دیگر لژیونری بود که بازی روز گذشته را به دلیل ابتلا به کرونا از دست داده بود.

باخت به کره‌جنوبی در سئول آن هم بدون ۵ مهره تاثیرگذار تیم ملی که هر کدام شایستگی‌های خود را در بازی‌های قبلی نشان داده بودند، فاجعه نیست و نمی‌توان گفت که نبود این بازیکنان در روند تیم ملی نباید تاثیر بگذارد و اسکوچیچ عملکرد فاجعه‌باری مقابل کره در سئول داشته است.

باید اسکوچیچ برود!
اولین باخت اسکوچیچ سبب شد تا برخی کارشناسان رای به برکناری این مربی کروات بدهند و او را سرمربی در سطح جام جهانی ندانند. در اینکه اسکوچیچ سرمربی درجه یک در سطح جهان نیست، شکی وجود ندارد، اما آیا فدراسیونی که هنوز مشخص نیست چه کسی در آینده رئیس آن می‌شود، صلاحیت تغییر در نیمکت تیم ملی را دارد؟ اداره کننده‌گان فعلی فوتبال ایران که اکثر آن‌ها حضوری موقتی در فدراسیون فوتبال دارند، نمی‌توانند تصمیم‌های کلان برای فوتبال ایران بگیرند و همین امر سبب می‌شود که تغییر حداقل در این مقطع از ذهن‌ها دور باشد.

اگر عزل موقت شهاب‌الدین عزیزی‌خادم، دائمی شود و شخصی جدید سکان هدایت فوتبال را در دست بگیرد، رئیس جدید کمتر از ۶ ماه تا جام جهانی وقت دارد و برای تیم ملی با چالشی اساسی روبرو است؛ ماندن یا رفتن اسکوچیچ برای جام جهانی موافقان و مخالفانی زیادی دارد که تصمیم را برای رئیس آینده سخت خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر