تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
سازمان قضایی نیرو‌های مسلح

قتل چهارسرباز به دلیل نرفتن به مرخصی کذب است

روابط عمومی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح درباره قتل ۴ سرباز توسط یکی از هم‌خدمتی‌های آن‌ها در یکی ازپادگان‌های بوشهر، اعلام کرد: شایعه انگیزه قتل به دلیل نرفتن به مرخصی کذب است و قبل از اخذ اظهارات متهم هیچ ادعایی صحت ندارد.

کد خبر: ۱۲۵۳۹۵
۱۳:۲۳ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۱

قتل چهارسرباز به دلیل نرفتن به مرخصی کذب است

دیدارنیوز ـ به گزارش روابط عمومی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، همزمان با نخستین روز فروردین ۱۴۰۱ خبری شوکه کننده منتشر شد مبنی بر اینکه سرباز یکی ازپادگان‌های منطقه دوم نیروی دریایی سپاه بوشهر، با اسلحه چهار هم‌خدمتی خود را به قتل رسانده است.

سازمان قضایی نیرو‌هایی مسلح درباره جزییات این حادثه اعلام کرد: در پی اطلاع از حادثه، بازپرس دادسرای نظامی به همراه دادستان نظامی استان در محل حضور پیدا کرده و دستورات اولیه به تیم پزشکی قانونی و تشخیص هویت صادر شد و سریعا اکیپ‌های دستگیری متهم اقدامات خود را اغاز کردند. در این حادثه یکی از سربازان، با اسلحه اقدام به تیراندازی به سمت چهار همخدمتی خود کرده و متواری می‌شود.

متهم پس از تیراندازی در خارج از پادگان، یکی از مردم محلی را به گروگان می‌گیرد که با اقدامات انجام شده فرد گروگان آزاد، اما متهم متواری می‌شود.

سازمان قضایی نیرو‌های مسلح درباره جزئیات دستگیری متهم اعلام کرد: در ادامه با دستور بازپرس، اقدامات فنی و استفاده از نیرو‌های متخصص و بالگرد کل منطقه تحت نظر قرار گرفت که در نهایت، متهم ساعتی پیش دستگیر شد.

سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با اشاره به اینکه هنوز علت دقیق حادثه و انگیزه قاتل مشخص نیست، اعلام کرد: شایعه انگیزه قتل به دلیل نرفتن به مرخصی کذب است و قبل از اخذ اظهارات متهم هیچ ادعایی صحت ندارد.

همچنین تحقیقات درباره این حادثه به شکل ویژه در حال انجام است و با تکمیل تحقیقات اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: قوه قضائیه
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها