تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

خوردن این مواد غذایی ۱۰ سال به عمرتان اضافه می‌کند

خوردن حبوبات بیشتر به افزایش بیشتر سال‌های عمر منجر می‌شود و امید به زندگی را افزایش می‌دهد.

کد خبر: ۱۲۵۰۰۲
۱۳:۲۶ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰

خوردن این مواد غذایی ۱۰ سال به عمرتان اضافه می‌کند

دیدارنیوز ـ به نقل از ایندیپندنت، مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد حذف گوشت قرمز و گوشت فراوری‌شده برای مصرف بیشتر حبوبات، غلات کامل و آجیل می‌تواند طول عمر را بیش از یک دهه افزایش دهد.

گروهی از پژوهشگران «رژیم غذایی متداول غربی» را با «رژیم غذایی بهینه» مقایسه کردند و دریافتند که روی آوردن به رژیم دوم می‌تواند تا ۱۰.۷ سال به عمر زنان و ۱۳ سال به عمر مردان اضافه کند. در این مطالعه که امید به زندگی بزرگسالان در ایالات متحده آمریکا را بررسی می‌کرد، آمده است که ایجاد تغییرات غذایی سالم‌تر در اوایل عمر می‌تواند به افزایش امید به زندگی منجر شود.

«رژیم غذایی متداول غربی» یک آمریکایی معمولی به‌ندرت حاوی حبوبات، میوه‌ها و سبزیجات است و میزان لبنیات و نوشیدنی‌های شیرین در آن بیش از حد است.

پژوهشگران دانشگاه برگن نروژ دریافتند که خوردن حبوبات بیشتر به افزایش بیشتر سال‌های عمر منجر می‌شود و امید به زندگی را در مردان و زنان در مجموع ۲.۳ سال افزایش می‌دهد.

مصرف بیشتر غلات کامل ۲.۲ سال به عمر می‌افزاید؛ درحالی که مصرف آجیل بیشتر چیزی کمتر از دو سال به عمر اضافه می‌کند.

این مطالعه نشان داد که ایجاد تغییر در رژیم غذایی در مراحل بعدی زندگی نیز می‌تواند امید به زندگی را به میزان قابل توجهی افزایش دهد؛ حتی برای آن‌ها که در دهه ۸۰ عمرند.

مردان و زنان در دهه ۶۰ عمر اگر «رژیم غذایی بهینه» را جایگزین مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده کنند، در مجموع ۸.۴ سال افزایش عمر خواهند داشت؛ این در حالی است که افراد در دهه ۸۰ عمر هم می‌توانند ۳.۴ سال به عمرشان بیفزایند.

این مطالعه که در نشریه پلوس مدیسین (PLOS Medicine) منتشر شد، به این نکته اشاره کرد که «در مشخصات رژیم غذایی تنوع فردی چشمگیری» وجود دارد؛ یعنی مزایای رژیم غذایی بسته به رژیم غذایی موجود از فردی به فرد دیگر، سن و عوامل سبک زندگی آن‌ها متفاوت است. مثلا آن‌هایی که رژیم غذایی نسبتا مشابه «رژیم غذایی بهینه» دارند، در مقایسه با افرادی که از «رژیم غذایی متداول غربی» پیروی می‌کنند، مزایای کمتری توقع دارند.

نویسندگان این مطالعه نوشتند: «درک ظرفیت سلامت نسبی گروه‌های غذایی مختلف می‌تواند به افراد کمک کند در حفظ سلامت خود به دستاورد‌های عملی و مهمی برسند.»

این پژوهشگران توصیه می‌کنند پزشکان، سیاست‌گذاران و افراد عادی از ماشین حساب «غذا برای زندگی سالم» استفاده کنند که در دسترس عموم قرار دارد و به افراد کمک می‌کند تاثیر طیف وسیع تغییرات رژیم غذایی بر امید به زندگی را محاسبه کنند.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی