تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

حسین رفیعی: همه می‌توانند مجری شوند/ اجرا ارثیه پدری کسی نیست

حسین رفیعی مجری و بازیگر تلویزیون گفت: زمانی که از بازیگری به سمت اجرا آمدم به من نقد وارد شد، اما به نظرم اجرا ارثیه‌ای پدری کسی نیست که بگویم، چون من مجری بودم کسی حق ندارد وارد این حوزه شود و بالعکس.

کد خبر: ۱۲۴۸۵۰
۱۱:۵۱ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰

 اجرا ارثیه پدری کسی نیست

دیدارنیوز ـ حسین رفیعی بازیگر و مجری برنامه‌های تلویزیون گفت: این روز‌ها در سریال پلاک ۱۳ حضور دارم که هم زمان تصویربرداری و پخش می‌شود. البته تولید یک سریال در شرایط کرونا سخت است، ولی همکاران بی وقفه کنار هم کار کردند که از آن‌ها تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر بیشتر نقش پدر خانواده را بازی کردم، در حالیکه خیلی قبل تر‌ها نقش بچه را بازی می‌کردم. در سریال پلاک ۱۳ نقش تیمور را دارم که کار آفرین است و مانند خیلی از پدر‌ها تلاش می‌کند تا فرزندانش جایگاه خوبی پیدا کنند.

این بازیگر همچنین تاکید کرد: ما سریال می‌سازیم و هدفمان طنز بودن آن است، اما باید یادمان باشد که وام دار فرهنگ هستیم و باید مراقب آن باشیم که فقط به قیمت خنداندن، به فرهنگمان آسیب نزنیم.

رفیعی در پاسخ به این پرسش که پلاک ۱۳ را تا چه میزان موفق می‌دانید؟ گفت: من ادعایی ندارم مجموعه‌ای که ما کار کردیم بی نقص است، اما تمام تلاشمان را خالصانه و عاشقانه انجام دادیم.

وی همچنین درباره حضور در جایگاه مجری و بازیگر نیز توضیح داد: زمانی که به عنوان بازیگر آمدم اجرا کردم این نقد را به من داشتند که چرا به عنوان بازیگر مجری شدم. اما هیچ اشکالی ندارد. به نظرم هر کسی می‌تواند جلوی دوربین یک برنامه را مدیریت و خوب ارائه کند و مردم هم او را دوست داشته باشند. این حق مردم است که او را ببینند. ارثیه‌ای پدری کسی نیست که بگویم، چون من مجری بودم کسی حق ندارد وارد این حوزه شود و بالعکس. من وقتی به تلویزیون آمدم خودم یک جوان ۲۲ ساله بودم و الان پسرم ۲۰ سال سن دارد. طبیعی است که جوانتر‌ها باید بیایند و آدم‌های جدید هم حضور پیدا کنند. هنر و ورزش حق کسانی است که در این رشته‌ها استعداد دارند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: هنرمندان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر