تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

«واحد ۲» به جشنواره لیفت ‌آف انگلستان رفت

فیلم ترسناک و داستانی کوتاه واحد ۲ با کارگردانی مهران احمدی و نویسندگی فرناز چراغی در جشنواره شبکه جهانی لیفت آف (Lift-Off) انگلستان به نمایش در می‌آید.

کد خبر: ۱۲۴۷۸۲
۱۴:۵۳ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰

«واحد ۲» به جشنواره لیفت ‌آف انگلستان رفت

دیدارنیوز: فیلم کوتاه «واحد ۲» در جشنواره لیفت آف انگلستان به نمایش درمی‌آید.

به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلم ترسناک و داستانی کوتاه واحد ۲ با کارگردانی مهران احمدی و نویسندگی فرناز چراغی در جشنواره شبکه جهانی لیفت آف (Lift-Off) انگلستان به نمایش در می‌آید.

این جشنواره که رویدادی سینمایی است با همکاری یکی از مشهورترین استودیو‌های فیلمسازی انگلستان و با همکاری رالی استودیو هالیوود در سطح بین المللی برگزار میشود.

جشنواره LIFT-OFF یک جشنواره مهم و معتبر بین‌المللی است که مرکز آن در استدیو پین وود انگلیس است و همچنین در برلین، منچستر، توکیو، نیویورک، تورنتو، لس آنجلس، آمستردام، پاریس، سیدنی، ملبورن برگزار می‌شود.

مهران احمدی، سپیده سالاروند، فریماه صفایی، فاطمه بهلولی بازیگران این فیلم هستند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: سهیل و مرجان زوج جوانی هستند که در یک واحد آپارتمانی زندگی می‌کنند. برای این زوج اتفاقات عجیب و غریبی به صورت غافلگیرکننده و آکنده از ترس و وحشت رخ می‌دهد. این فیلم روایتگر داستانی پرابهام همراه با صحنه‌های دلهره آور است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين