تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
او رفاقت را بزرگترین تاکتیک تیم می‌دانست

مهاجرانی: «اوفارل» به بازیکنش شخصیت می‌داد

حشمت مهاجرانی، سرمربی سابق تیم ملی ایران پس از درگذشت فرانک اوفارل، سرمربی اسبق تیم ملی کشورمان گفت که این مربی فقید ایرلندی، فردی پاک بود و به بازیکنش شخصیت می‌داد.

کد خبر: ۱۲۴۴۶۹
۱۲:۲۳ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۰

مهاجرانی: «اوفارل» به بازیکنش شخصیت می‌داد

دیدارنیوز: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۱۹۷۸، سرمربی ایرلندی و پیشین این تیم را فردی پاک و صادق دانست.

حشمت مهاجرانی، درباره تأثیر فرانک اوفارلِ فقید بر فوتبال ایران اظهار داشت: تاکنون مربیان بزرگی، چون مساروش، سوچ، رایکوف و کی‌روش به فوتبال ایران آمده‌اند. با این حال اوفارل از یک مدرسه فوتبال خوب دنیا وارد کشورمان شد. او مربی مدرسه فوتبال انگلیس بود و تأثیر زیادی بر فوتبال ایران داشت. با اینکه چندین دهه از حضور اوفارل در ایران می‌گذرد، او را هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنم و ما می‌دانیم چقدر بر فوتبال ما تأثیرگذار بود.

وی با تمجید از سرمربی تیم ملی ایران در بازه زمانی سال ۱۳۵۲ تا ۱۳۵۴ تصریح کرد: اوفارل انسانی باشخصیت، متدین، پاک، درست و صادق بود که رابطه بسیار خوبی با بازیکنانش داشت. من چند سال کنار او بودم و نکات بسیار زیادی از این مربی یاد گرفتم. بازیکنان هم اوفارل را خیلی دوست داشتند. او می‌گفت بزرگترین تاکتیک، دوستی و رفاقتی است که می‌توانیم بین بازیکنان داشته باشیم.

سرمربی پیشین تیم ملی ایران راجع به سبک فوتبالی فرانکو اوفارل به تسنیم گفت: او از لحاظ تاکتیکی، روش خاصی نداشت و می‌گفت سبک بازی هر تیم باید با خصوصیات تک تک بازیکنان تناسب داشته باشد. من در تیم فوتبال جوانان ایران با این مربی همکاری می‌کردم و دستیار او در تیم ملی بودم که ماحصل آن، صعود به المپیک ۱۹۷۶ و جام جهانی ۱۹۷۸ بود. خدا اوفارل را رحمت کند.

مهاجرانی در مورد دلیل رفتن همیشگی اوفارل از ایران خاطرنشان کرد: او به خاطر مشکلات خانوادگی مجبور شد از ایران برود. دختر او باید برای ادامه تحصیل به لندن می‌رفت و خود اوفارل هم بسیار به خانه و خانواده‌اش پایبند بود. وقتی که این مربی از ایران خارج شد، با او در تماس بودم و زمانی که به امارات رفتم، از من تقاضای شغل کرد. من هم اوفارل را به تیم الشعب آوردم و او مدتی در این باشگاه مشغول بود.

وی در پاسخ به این پرسش که چه نکته ویژه‌ای از سرمربی فقید تیم ملی ایران یاد گرفت، عنوان کرد: اوفارل به بازیکنش شخصیت و اهمیت می‌داد. او همچنین همیشه نظرات دستیارانش را در انتخاب بازیکنان می‌پرسید. تأثیر او بر من این بود که نظرات دستیارانم برای من بسیار اهمیت داشت.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر