تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

میراسماعیلی: رای تعلیق دائم جودوی ایران به ۴ سال کاهش یافت

آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودو با بیان اینکه رای تعلیق دائم جودوی ایران به ۴ سال کاهش یافته است، گفت: به این رای هم اعتراض کردیم.

کد خبر: ۱۲۴۲۴۵
۱۴:۴۳ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰

میراسماعیلی: رای تعلیق دائم جودوی ایران به ۴ سال کاهش یافت

دیدارنیوز: رئیس فدراسیون جودوی ایران گفت: با پیگیری‌های انجام شده در دادگاه بین‌المللی ورزش رأی تعلیق دائم جودوی ایران شکسته شد و به ۴ سال تقلیل یافت که به این رأی هم اعتراض کردیم.

آرش میراسماعیلی بعدازظهر امروز در نشست مجمع انتخاباتی هیئت جودوی استان قزوین که در سالن اجتماعات اداره‌کل ورزش و جوانان استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: با پیگیری‌های انجام شده در دادگاه بین‌المللی ورزش رأی تعلیق دائم جودوی ایران شکسته شد و به ۴ سال تقلیل یافت که به این رأی هم اعتراض کردیم.

وی اضافه کرد: قبل‌تر یک پیش‌شرط برای ما طرح کرده بودند که اگر جودوکاران ایرانی با حریفان رژیم اشغالگر قدس روی تاتمی مبارزه کنند، تعلیق از بین می‌رود که این رأی را هیچ‌گاه نپذیرفته و از مسیر قانونی اقدام کردیم.

میراسماعیلی با اشاره به شکایت دوباره فدراسیون و تمدید مجدد رأی دادگاه ورزش ادامه داد: آن‌ها به فدراسیون ایمیل زدند که این رأی به خاطر حساسیت و ویژه بودن پرونده برای داوران دادگاه تمدید شده است.

وی از حضور تیم جودوی ایران در بازی‌های آسیایی خبر داد و تصریح کرد: تیم ایران با همین شرایط تعلیق در رقابت‌های آسیایی حاضر خواهد شد؛ بنابراین توطئه دشمنان در منزوی کردن جودوی ایران به سنگ خورد و این ثمره مقاومت همه ورزشکاران این رشته در کشور است.

بزرگ‌ترین آکادمی جودو سال آینده افتتاح می‌شود

رئیس فدراسیون از برگزاری سوپر لیگ و لیگ امید‌های جودوی کشور در سال آینده خبر داد و گفت: همچنین در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ بزرگ‌ترین آکادمی جودوی کشور را در ۲ فاز افتتاح می‌کنیم که فاز نخست آن تا نیمه فروردین‌ماه آینده و فاز دوم هم قبل از پاییز سال آتی به بهره‌برداری می‌رسد.

میراسماعیلی با بیان اینکه با وجود تعلیق جودو از بحران‌ها عبور کردیم، افزود: در کنار پیگیری حقوقی امور فدراسیون را راکد نکردیم؛ به طوری که امروز با وجود تعلیق و پاندمی کرونا جمعیت جودوکاران ما ۶۳ درصد افزایش داشته و اکنون ۸۰ هزار جودوکار جوان و نوجوان در اردو‌ها داریم.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه‌های منعقدشده میان فدراسیون جودوی ایران و کشور‌های منطقه ادامه داد: بر مبنای این تفاهم‌نامه‌ها تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان ما به ترتیب راهی اردو‌های ترکیه و تونس می‌شوند که اولی ابتدای فروردین و دومی اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ برگزار می‌شود. همچنین تیم ملی جودوی ایران ۲ اردوی مشترک با تیم‌های تونس و عراق خواهد داشت.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی