تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

ایلان ماسک به اوکراین سفر می‌کند/ دعوت رسمی زلنسکی از مدیرعامل اسپیس‌ایکس

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین با ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس‌ایکس صحبت و از او برای دیدار پس از جنگ دعوت کرد.

کد خبر: ۱۲۴۰۳۸
۱۰:۵۹ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰

دعوت رسمی زلنسکی از مدیرعامل اسپیس‌ایکس

دیدارنیوز ـ به نقل از گاردین، زلنسکی مدت کوتاهی پس از اینکه اوکراین اعلام کرد که هفته آینده پایانه‌های اینترنت ماهواره‌ای استارلینک بیشتری را برای شهر‌های ویران شده از این شرکت دریافت خواهد کرد، ویدئویی از این تماس را در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشت.

او در این ویدئو به ماسک می‌گوید: «پس اگر وقت دارید، بعد از جنگ خوشحال می‌شویم که اینجا تشریف بیاورید. من شما را دعوت می‌کنم.»

ایلان ماسک نیز پاسخ داد: «به نظر خوب است. مشتاقانه منتظر این دیدار هستم.»

ماسک جمعه شب در توییتی مدعی شد که مقامات دولتی خارجی از شرکت اینترنتی ماهواره‌ای او استارلینک خواسته‌اند که پس از حمله به اوکراین، منابع خبری روسیه را مسدود کند.

مدیرعامل استارت‌آپ فضایی اسپیس‌ایکس در این توییت نوشت: «ما این کار را نمی‌کنیم، مگر اینکه به زور اسلحه استفاده باشد. متاسفم که یک مطلق‌گرا در آزادی بیان هستم.»

لحظه به لحظه با آخرین گزارش‌ها و تصاویر جنگ روسیه - اوکراین

چندی پیش، ماسک در واکنش به درخواست معاون نخست‌وزیر اوکراین در میان ترس از قطع دسترسی اوکراینی‌ها به اینترنت اگر روسیه به حملات خود به زیرساخت‌های ارتباطی ادامه دهد، کامیونی از آنتن‌های استارلینک که می‌تواند برای اتصال به سرویس اینترنت ماهواره‌ای این شرکت استفاده شود، به اوکراین فرستاد.

البته مشخص نشده که او چه تعداد از این پایانه‌ها برای اوکراین ارسال کرده و وضعیت آن‌ها اکنون چگونه است.

برچسب ها: ایلان ماسک
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر