تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...

برایان هوک: هم‌چنان سیاست به صفر رساندن صادرات نفت ایران را دنبال می‌کنیم

رئیس گروه اقدام ایران در وزارت امورخارجه آمریکا بار دیگر بر هدف دولت این کشور مبنی بر توقف کامل صادرات نفت ایران تاکید کرد.

کد خبر: ۱۲۴۰۱
۱۱:۲۷ - ۲۴ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - برایان هوک، رئیس گروه اقدام ایران در وزارت امورخارجه آمریکا روز دوشنبه ۱۵ اکتبر بار دیگر اعلام کرد که آمریکا هم‌چنان سیاست به صفر رساندن صادرات نفتی جمهوری اسلامی ایران را دنبال می‌کند و در شرایط کنونی احتمال افزایش بهای نفت خام پس از اجرای تحریم‌های نفتی علیه ایران را منتفی می‌داند، چراکه بازار جهانی نفت به خوبی تامین شده و متوازن است.

این در حالی است که بهای نفت خام در هفته‌های گذشته با نزدیک شدن به تاریخ بازگشت این تحریم‌ها در چهارم نوامبر روندی صعودی داشته است. بهای هر بشکه نفت برنت دریای شمال روز سوم اکتبر از مرز ۸۶ دلار برای هر بشکه گذشت و به بالاترین میزان خود از سال ۲۰۱۴ تاکنون رسید. اگرچه بهای نفت پس از آن کاهش یافت، تحلیل‌گران بازارهای انرژی بر این باورند که حذف نفت ایران از چرخه تامین انرژی جهان می‌تواند باعث افزایش بهای این فرآورده در بازارهای جهانی شود.

میانگین صادرات روزانه نفت ایران در نخستین روزهای ماه اکتبر نیز سیری نزولی داشته است. برخی منابع از کاهش صادرات نفت ایران به کمتر از یک میلیون بشکه در روز خبر می‌دهند.

برایان هوک در گفت‌وگو روز دوشنبه خود با خبرنگاران در پاریس از عرضه کافی نفت در بازارهای انرژی سخن گفت و اعلام کرد که پس  از حذف کامل صادرات نفت ایران، نیازهای کشورهای مختلف به نفت از سوی کشورهای دیگر تامین خواهد شد.

وی در سخنانش از کشور مشخصی نام نبرد، اما رسانه‌ها از احتمال افزایش عرضه نفت از سوی روسیه و عربستان خبر داده‌اند.

رئیس گروه اقدام ایران همچنین راهکارهای پیش بینی شده از سوی اتحادیه اروپا برای تداوم تجارت با ایران را ناکارآمد دانست و مدعی شد که از زمان اعلام خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران بیش از ۱۰۰ شرکت خارجی به فعالیت‌های اقتصادی خود در ایران خاتمه داده‌اند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در ماه مه با اعلام خروج خود از توافق هسته‌ای گفت که تحریم‌ها علیه ایران را بازمی‌گرداند. بخش دوم این تحریم‌ها که صادرات نفت تهران را هدف قرار می‌دهد از چهارم نوامبر به‌طور مجدد اعمال خواهد شد. در این میان، دیگر طرف‌های توافق اعلام کرده‌اند که در حال کار روی ایجاد سازوکاری ویژه برای حفظ کانال‌های پرداخت به ایران پس از اجرایی شدن تحریم‌ها و در نتیجه ادامه تجارت با این کشور هستند.

این در حالی است که جمهوری اسلامی اعلام کرده است که برای نفت خام خود مشتریان جدیدی یافته و از کاهش مختصر تولید نفت خود در ماه سپتامبر خبر داده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد