تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

ماجدی: فدراسیون فوتبال حامی اسکوچیچ است

میرشاد ماجدی، سرپرست فدراسیون فوتبال از سرمربی کروات تیم ملی حمایت کرد و گفت که همه کارکنان فدراسیون فوتبال حامی اسکوچیچ هستند.

کد خبر: ۱۲۳۹۳۱
۱۲:۵۲ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

ماجدی: فدراسیون فوتبال حامی اسکوچیچ است

دیدارنیوز: میرشاد ماجدی از حمایت فدراسیون فوتبال از سرمربی تیم ملی ایران خبر داد.

میرشاد ماجدی، سرپرست فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم "یک نهال یک زندگی" در خصوص اساسنامه فدراسیون فوتبال اظهارداشت: درباره اساسنامه و مهلت فیفا احمدرضا براتی صحبت خواهند کرد، به زودی کنفرانس مطبوعاتی خواهم گذاشت و پاسخگوی همه سوالات خواهم بود.

او همچنین در مورد ادامه همکاری با دراگان اسکوچیچ افزود: تا این لحظه فعلا اسکوچیچ سرمربی تیم ملی است و نه تنها من بلکه همه اعضای هیات رییسه و همه کارکنان فدراسیون فوتبال حامی اسکوچیچ هستند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی