تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

جزئیات عرضه سهام استقلال و پرسپولیس اعلام شد

حسین قربان‌زاده، رئیس سازمان خصوصی توضیحاتی درباره عرضه سهام استقلال و پرسپولیس در روز سوم شعبان ارایه کرد و گفت: بعد از عرضه سهام در فرابورس دو باشگاه براساس اصول مدیریت حاکمیت شرکتی اداره خواهند شد.

کد خبر: ۱۲۳۹۱۹
۱۲:۰۳ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

جزئیات عرضه سهام استقلال و پرسپولیس اعلام شد

دیدارنیوز: رئیس سازمان خصوصی با اشاره به عرضه سهام استقلال و پرسپولیس در روز سوم شعبان، از انضباط مالی و ساماندهی صورت‌های مالی دو باشگاه با وورد به فرابورس خبر داد.

حسین قربان‌زاده در نشست خبری با موضوع آغاز واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال به مردم، اظهار داشت: در سنوات گذشته برای تحقق این موضوع در سازمان خصوصی اقدامات مهمی انجام شده است. براین اساس با اصلاح اساسنامه و تجدید ارزیابی دارایی دو باشگاه وارد مرحله قابل قبول برای عرضه سهام به شکل عمومی شدند. از سال ۱۳۷۸ دو باشگاه در فهرست واگذاری قرار گرفتند و این اتفاق در روز میلاد امام حسین، سوم شعبان رخ خواهد داد.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی با اشاره به تشکیل ستاد آمادگی واگذاری این دو باشگاه در وزارت اقتصاد، گفت: در این ستاد، علاوه بر مقامات دولتی وزارت اقتصاد و وزارت ورزش، سازمان مالیاتی، سازمان حسابرسی، مدیران دو باشگاه نیز فعالیت و نقش‌آفرینی جدی داشتند.

وی افزود: اصلاح ساختار مالی، طرح کسب و کار و درآمدزایی دو باشگاه و تعیین تکلیف اموال و املاک غیرمنقول آن‌ها و به طور کلی آماده‌سازی شرایط واگذاری سهام در فرابورس در ستاد مذکور انجام شد.

قربا‌ن‌زاده تصریح کرد: در آینده و بعد از عرضه سهام در فرابورس دو باشگاه براساس اصول مدیریت حاکمیت شرکتی اداره خواهند شد تا به یک نظم سازمانی و شرکتی قابل قبول برسند.

واگذاری سهام دو باشگاه، انقلاب بزرگ در فوتبال ایران

در ادامه این نشست، آجرلو مدیر عامل باشگاه استقلال گفت: این واگذاری سهام صورت نمیگرفت مگر با عزم راسخ دولت سیزدهم.

وی افزود، مردم صاحبان اصلی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس هستند، به هر حال بعد از مدت‌ها تلاش این اقدام انجام شد و مدیریت این دوباشگاه در معرض شفافیت و قضاوت عمومی قرار خواهد گرفت. مشارکت عمومی در مدیریت دو باشگاه منجر به تولید ثروت برای آن‌ها خواهد شد. در این چند سال حق دو باشگاه تضییع شد. به عنوان مثال صدا و سیما در خصوص پرداخت حق پخش کوتاهی کرده و دو باشگاه در این حوزه آسیب جدی دیده اند. پول تبلیغات تلویزیونی متعلق به دو باشگاه است و از امروز دو باشگاه تنها نیستند و با سازوکار بورس حق خود را پس میگیرند. وقتی منافع دوباشگاه با مردم به اشتراک گذاشته شود منجر به بالندگی اقتصادی دو باشگاه خواهد شد.

معاملات سهام دو باشگاه دچار فضای هیجانی نشود/حداکثر اردر سهام دار خرد، ۳۰۰ هزار تومان

همچنین در این نشست، میثم فدایی مدیرعامل فرابورس با اشاره به پروژه پر چالش عرضه دو باشگاه در فرابورس گفت: در ابتدا به نظرمیرسید این پروژه به نتیجه نرسد، اما با پیگیری سازمان خصوصی سازی این فرایند انجام شد. همچنین به نظر نمیرسد مدیران دو باشگاه در روز‌های نخست کاری، بدنبال افشای اطلاعات مالی دو باشگاه باشند. اما در سه روز اخیر کلیه اطلاعات مالی روی کدال قرار گرفت.

وی افزود، در معاملات ثانویه و اولیه این دو سهام نباید وارد فضای هیجانی شد. ایجاد فضای هیجانی روی قیمت تابلو اثرات ناگواری برای ان‌ها خواهد بود.

فدایی گفت: هر سهام دار خرد می‌تواند برای هرباشگاه حداکثر ۳۰۰ هزار‌تومان اردر لحاظ کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان