تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

جزئیات درج نماد پرسپولیس واستقلال در فرابورس

پس از کش و قوس‌هالی فراوان نماد دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در فرابورس ایران درج و این دو باشگاه آماده واگذاری در روز یکشنبه آینده (۱۵ اسفند) شدند.

کد خبر: ۱۲۳۷۱۰
۰۹:۴۷ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۰

جزئیات درج نماد پرسپولیس واستقلال در فرابورس

دیدارنیوز: باشگاه پرسپولیس با نماد معاملاتی "پرسپولیس" و باشگاه استقلال با نماد معاملاتی "استقلال" در تابلوی نارنجی بازار پایه فرابورس ایران درج شدند.

پس از کش و قوس‌هالی فراوان نماد دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در فرابورس ایران درج و این دو باشگاه آماده واگذاری در روز یکشنبه آینده (۱۵ اسفند) شدند.

بر این اساس فرابورس ایران اعلام کرد: با عنایت به ثبت شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس (سهامی عام) به شماره ۱۱۹۴۲ مورخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار و به استناد بند "ب" ماده ۳۶ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، شرکت فرهنگی و ورزشی پرسپولیس به عنوان دویست و شصت و هفتمین نماد معاملاتی از تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۰ در فهرست اوراق بهادار بازار پایه فرابورس درج شد.

نماد "پرسپولیس" در گروه فعالیت‌های ورزشی، تفریحی و سرگرمی و زیرگروه فعالیت‌های باشگاه‌های ورزشی در تابلوی نارنجی بازار پایه فرابورس ایران درج شده است.

همچنین فرابورس در اطلاعیه‌ای جداگانه اعلام کرد:

با عنایت به ثبت شرکت فرهنگی ورزشی استقلال ایران (سهامی عام) به شماره ۱۱۹۴۳ مورخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار و به استناد بند "ب" ماده ۳۶ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، شرکت فرهنگی و ورزشی استقلال به عنوان دویست و شصت و هشتمین نماد معاملاتی از تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۰ در فهرست اوراق بهادار بازار پایه فرابورس درج شد.

نماد "استقلال" در گروه فعالیت‌های ورزشی، تفریحی و سرگرمی و زیرگروه فعالیت‌های باشگاه‌های ورزشی در تابلوی نارنجی بازار پایه فرابورس ایران درج شده است.

این گزارش می‌افزاید: ساختار فرابورس ایران از چهار بازار تشکیل شده است که عبارتند از: بازار اول، بازار دوم، بازار پایه (زرد، نارنجی و قرمز) و بازار سوم.

در بازار اول فرابورس، سهام شرکت‌ها و واحد‌های صندوق‌های سرمایه‌گذاری پذیرش شده و مورد معامله قرار می‌گیرند. نوسان قیمت در این بازار ۵ درصد بدون حجم مبنا است. آخرین سرمایه ثبت شده شرکت‌های پذیرفته شده در این بازار، حداقل ۱۰ میلیارد ریال بوده و یک سال از زمان بهره‌برداری آن‌ها گذشته و زیان انباشته ندارند.

بازار دوم فرابورس تنها شامل سهام شرکت‌های سهامی عام است. سهام شرکت‌های زیانده و تازه‌تأسیس و شرکت‌هایی که با افزایش سرمایه قصد تبدیل از سهامی خاص به سهامی عام دارند در بازار دوم پذیرفته می‌شود. آخرین سرمایه ثبت شده شرکت‌های بازار دوم، حداقل یک میلیارد ریال است.

بازار پایه هم یکی از بازار‌های فرابورس است که جهت عرضه و نقل و انتقال اوراق بهادار ایجاد شده است. شرکت‌های این بازار فرایند پذیرش را طی نمی‌کنند و به سه دسته تقسیم می‌شوند:. شرکت‌هایی که درخواست پذیرش ندارند و به دلیل الزام قانونی باید در بازار پایه درج شوند.. شرکت‌هایی که در بازار بورس ثبت شده‌اند، اما شرایط پذیرش ندارند.. شرکت‌هایی که به دلیل از دست دادن شرایط بازار‌های بورس یا فرابورس، لغو پذیرش می‌شوند. مقررات ارائه اطلاعات در بازار پایه، به مراتب آسان‌تر از بازار اول و دوم است و طبعاً ریسک بیشتری نیز در این بازار وجود دارد.

طبق قوانین فرابورس، شرکت‌های این بازار در سه بازار پایه زرد، نارنجی و قرمز دسته‌بندی شده‌اند و دامنه نوسان روزانه آن‌ها، به ترتیب، ۳، ۲ و ۱ درصد است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی