تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

فینالیست‌های «خنداننده‌شو ۳» مشخص شدند

در برنامه شب گذشته خندوانه، علی غریب و محمدحسین توسلی در رقابت با نیما سهرابی و هانا ستوهی در مرحله نیمه‌نهایی، به فینال خنداننده‌شو ۳ رسیدند.

کد خبر: ۱۲۳۶۸۴
۱۵:۰۵ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۰

فینالیست‌های «خنداننده‌شو ۳» مشخص شدند

دیدارنیوز: در برنامه شب گذشته خندوانه (دوشنبه ۹ اسفندماه) و براساس آرای مردمی علی غریب و محمدحسین توسلی به فینال «خنداننده‌شو ۳» رسیدند.

در برنامه شب گذشته خندوانه و براساس آرای مردمی، علی غریب و محمدحسین توسلی در رقابت با نیما سهرابی و هانا ستوهی در مرحله نیمه‌نهایی، به فینال خنداننده‌شو ۳ رسیدند.

رقابت نهایی بین این دو شرکت کننده هفته آینده برگزار می‌شود و خنداننده‌شو برتر مشخص می‌شود.

رامبد جوان، حسن معجونی و امیر مهدی ژوله سومین دوره مسابقه خنداننده‌شو را داوری کردند.

خنداننده‌شو مسابقه‌ای در مجموعه برنامه خندوانه به تهیه‌کنندگی و کارگردانی رامبد جوان، برنامه‌ای از شبکه نسیم است که تا کنون (فصل هشتم خندوانه) ادامه دارد. خنداننده‌شو به معرفی استندآپ کمدین‌های جوان و با استعداد ایرانی می‌پردازد.

این مسابقه برای انتخاب بهترین خنداننده از میان مردم برگزار می‌شود و تفاوت آن با مسابقه خنداننده برتر که در فصل دو این برنامه اجرا شد این است که شرکت‌کنندگان مسابقه خنداننده برتر از میان هنرپیشگان و کمدین‌های مشهور سینما و تلویزیون بودند، ولی خنداننده شو شرکت‌کنندگان را از میان مردم عادی انتخاب می‌کند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی