تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

صوفی: شهردار شدن اعضای شورای شهر غیراخلاقی است

یک عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان درباره تعهدات اعضایی که با فهرست امید به شورای شهر رفتند گفت: الزامی برای وفای به میثاق‌نامه وجود ندارد ولی تعدی از آن یک کار غیراخلاقی است. آن میثاق‌نامه که بعدتر نیز درباره احتمال نامزدی برخی از اعضای شورای شهر برای شهرداری تهران مطرح شد، بیش از آنکه جنبه اجرایی داشته باشد، یک مرامنامه اخلاقی است و لزوما اجرای آن قطعی نیست.

کد خبر: ۱۲۲۹۴
۱۱:۵۵ - ۲۳ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - علی صوفی در مورد اینکه آیا ممکن است که برخلاف میثاق‌نامه ائتلاف امید، عضوی از شورای شهر تهران خارج شود، گفت: آن میثاق‌نامه که بعدتر نیز درباره احتمال نامزدی برخی از اعضای شورای شهر برای شهرداری تهران مطرح شد، بیش از آنکه جنبه اجرایی داشته باشد، یک مرامنامه اخلاقی است و لزوما اجرای آن قطعی نیست. کما اینکه در مجلس شورای اسلامی نیز برخی از کسانی که نامشان در لیست ائتلافی امید قرار گرفت ولی در فراکسیون امید باقی نماندند. این در حالی است که آنان متعهد بودند.
 
این عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان با بیان اینکه الزامی برای وفای به میثاق‌نامه وجود ندارد ولی تعدی از آن یک کار غیراخلاقی است، به اعتمادآنلاین گفت: البته این چنین نیست که یک نفر به تنهایی بتواند تمام مناسبات و تعهدات را به میل خود تغییر دهد. طبعا اگر کسی هم بخواهد شهردار تهران شود باید این تصمیم را با رای اعضای شورای شهر محقق کند. بنابراین باید گفت که تصمیم نهایی درباره این میثاق‌نامه بر عهده شورای شهر تهران است و آنان هستند که با رای خود می‌توانند درباره آن تصمیم گیری کنند.
 
وی در ادامه تاکید کرد: امروز شرایط مهم و حساسی پیش پای شورای شهر تهران قرار دارد. البته هنوز مشخص نیست که رفتن آقای افشانی قطعی باشد ولی با این حال در صورتی که نیاز به انتخاب شهردار جدیدی باشد. اعضای شورای شهر تهران باید در تصمیم‌گیری خود بهترین رویکرد و رفتار را داشته باشند. شهرداری که منتخب می‌شود باید توانایی اداره امور و حل مشکلات شهروندان را داشته باشد. شورای شهر بداند که اگر تصمیم درستی اتخاذ کند فرصتی برای جبران اشتباه ندارد و ممکن است دیگر کار به انتخاب شهردار چهارم نرسد.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر