تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
۳ دوپینگی در المپیک پکن

احتمال مجازات بیشتر برای «ساوه‌شمشکی»

سایت Insidthegames اعلام کرد حسین ساوه‌شمشکی اسکی‌باز ایرانی که تست دوپینگش در المپیک زمستانی پکن مثبت شد، ممکن است با مجازات انضباطی بیشتری از سوی فدراسیون جهانی اسکی برای این تخلف روبه‌رو شود.

کد خبر: ۱۲۲۵۳۰
۱۱:۴۱ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰

احتمال مجازات بیشتر برای «ساوه‌شمشکی»

دیدارنیوز: یک سایت خارجی با اشاره به دوپینگ حسین ساوه‌شمشکی نوشت که ممکن است این ورزشکار با مجازات بیشتری روبه‌رو شود.

به نقل از Insidthegames، تست دوپینگ لیدیا هونکو در المپیک زمستانی ۲۰۲۲ پکن مثبت و او به طور موقت از حضور در المپیک محروم شد. این ورزشکار دومین شرکت کننده اوکراینی در این بازی‌هاست که در تست ضد دوپینگ مردود شده است.

این ورزشکار دوشنبه هفته گذشته توسط آژانس بین‌المللی تست، آزمایش داد که جواب آن ۳ روز بعد توسط آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ اعلام شد. ورزشکار متخلف هم از نتیجه مطلع و به طور موقت از فعالیت‌ها تعلیق شده است. هفته گذشته نیز تست دوپینگ اسکی‌باز اوکراین به دلیل استفاده از استروئید آنابولیک مثبت شده بود.

همچنین دادگاه بین‌المللی ورزش (CAS) رسما تایید کرد که حسین ساوه شمشکی اسکی‌باز ایرانی پس از مثبت شدن تست استروئید آنابولیک از بازی‌ها اخراج شده است. شمشکی که سابقه حضور در المپیک ۲۰۱۰ ونکوور و ۲۰۱۴ سوچی را در کارنامه دارد، پرچمدار ایران در المپیک پکن بود. تست دوپینگ او ۳ روز بعد از مراسم افتتاحیه مثبت شد و این ورزشکار نتوانست در مسابقات شرکت کند.

به شمشکی دستور داده شد که دهکده المپیک را ترک کند. او همچنان ممکن است با مجازات انضباطی بیشتری از سوی فدراسیون جهانی اسکی برای این تخلف روبه‌رو شود. شمشکی پیش از این به تخلف خود اعتراف کرده و از مردم ایران خواسته است که او را به خاطر این سهل انگاری ببخشند.

منبع: فارس
برچسب ها: ساوه شمشکی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی