تیتر امروز

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟
روایت دیدارنیوز از ماجرای برکناری معاون هنری وزیر ارشاد در گفتگو با فعالین سیاسی و حزبی

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟

دیدارنیوز در گفت و گو با چند تن از فعالین سیاسی و حزبی به دامنه ابعاد، پیامدها و تبعات برکناری نادره رضایی، معاون هنری وزیر ارشاد در میان افکار عمومی و رسانه‌ای پرداخته است.
استاد دانشگاه یوسی‌ال‌اِی اعلام کرد

بایدن فاقد حمایت عمومی برای توافق با ایران است

یک استاد علوم سیاسی معتقد است جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، برای توافق با ایران فاقد حمایت عمومی است. ریچارد اندرسون گفت: بایدن در حال حاضر فاقد حمایت عمومی برای دستیابی به توافق با ایران است، به همین دلیل است که او بر طبل حمله روسیه به اوکراین می‌کوبد که مهارت‌های دیپلماتیک او باعث جلوگیری از آن می‌شود، به ویژه به این دلیل که روس‌ها اصلا قصد انجام حمله را ندارند.

کد خبر: ۱۲۲۵۰۵
۱۰:۰۵ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰

بایدن فاقد حمایت عمومی برای توافق با ایران است

دیدارنیوز: استاد علوم سیاسی، رئیس‌جمهور آمریکا را برای توافق با ایران بی‌اراده و فاقد حمایت عمومی توصیف کرد و گفت: سیاست‌گذاران آمریکایی و اروپایی کاملاً در بحران کاذب اوکراین گرفتار شده‌اند. من فکر می‌کنم که پس از پایان بحران اوکراین، توافق موقت باید امکان‌پذیر باشد. در واقع توافق احتمالی همان توافق قبلی است و تغییر خاصی نمی‌کند.

ریچارد اندرسون، (Richard D. Anderson) استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه یوسی‌ال‌اِی (آمریکا) است. وی در گفتگویی نظرات خود را درباره تنش‌ها و احیای برجام مطرح کرد.

توافق احتمالی همان توافق قبلی است و تغییر خاصی نمی‌کند

ریچارد اندرسون در ابتدا گفت: من فکر می‌کنم مانع اصلی در حال حاضر برای احیای برجام این است که سیاست‌گذاران آمریکایی و اروپایی کاملاً در بحران کاذب اوکراین گرفتار شده‌اند. با توجه به بحران اوکراین، هیچکس به مذاکرات با ایران فکر نمی‌کند. من فکر می‌کنم که پس از پایان بحران اوکراین، توافق موقت باید امکان‌پذیر باشد.

وی در ادامه گفت: در واقع توافق احتمالی همان توافق قبلی است و تغییر خاصی نمی‌کند.

استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه یوسی‌ال‌اِی با تاکید مجدد بر اینکه بحران کاذب در مورد اوکراین، مذاکرات با ایران را از رسانه‌ها خارج کرده است، گفت: بنابراین هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست چراکه رسانه‌ها در اینجا به وین و برجام و به ایران نمی‌پردازند.

بایدن فاقد حمایت عمومی برای توافق با ایران است

وی در ادامه در مورد احتمال مذاکره مستقیم میان ایران و آمریکا گفت: مذاکرات مستقیم به این معنی است که دو کشور خواهان احیای برجام هستند، اگر گفتگو نکنند، می‌توانند علت شکست را «انتقال اشتباه مفاهیم» توسط میانجی‌ها بدانند. اگر آن‌ها از میانجی استفاده می‌کنند، حداقل یک طرف خواهان توافق نیست. حداقل پرزیدنت بایدن در حال حاضر فاقد حمایت عمومی برای دستیابی به توافق با ایران است، به همین دلیل است که او بر طبل حمله روسیه به اوکراین می‌کوبد که مهارت‌های دیپلماتیک او باعث جلوگیری از آن می‌شود، به ویژه به این دلیل که روس‌ها اصلا قصد انجام حمله را ندارند.

نه اروپا و نه آمریکا خواهان شکست مذاکرات و نابسامانی در منطقه نیستند

اندرسون در ادامه گفت: ایران به خاطر کار‌هایی که آمریکا انجام داده، انجام می‌دهد یا ممکن است انجام دهد، سلاح هسته‌ای نمی‌سازد. ایران اگر به این فکر باشد به این دلیل برخی نگرانی‌های منطقی است. نه اروپا و نه آمریکا خواهان شکست مذاکرات و نابسامانی در منطقه نیستند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور