تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تشکر اصغر سمسارزاده از این‌که پس از ۴۰ سال، اجازه بازی در تلویزیون به او داده شده است

اصغر سمسارزاده (معروف به اصغر ترقه)، هنرمند قدیمی رادیو و تلویزیون که سال‌هاست در رادیو و در برنامه قدیمی «صبح جمعه» فعالیت دارد، با اشاره به بی مهری‌های گذشته، از این که پس از ۴۰ سال اجازه بازی در تلویزیون پیدا کرده است، تشکر کرد.

کد خبر: ۱۲۲۱۶۲
۱۰:۵۵ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰

تشکر اصغر سمسارزاده از این‌که پس از ۴۰ سال، اجازه بازی در تلویزیون به او داده شده است

دیدارنیوز ـ او در عین حال از حضور خود در سه مجموعه نمایشی که در حال تولید است، خبر داده و در این زمینه گفت: «ممنون هستم که بعد از ۴۰ سال بالاخره به ما اجازه دادند کار کنیم. از کسانی که از من دعوت به کار کرده‌اند تشکر می‌کنم، اما از برخی که در گذشته اجازه ندادند من کار کنم همچنان گله دارم.»

این بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که سالهاست در رادیو فعالیت دارد، نسبت به دستمزد و وضعیت معیشتی هنرمندان «صبح جمعه با شما» گله‌مند است و در این‌باره توضیح داد: «رادیو با تمام هنرمندانی که زمانی در «صبح جمعه با شما» بودند، بی مهر بوده است. پیامی برای آقای جبلی گذاشتم که یک سر به رادیو بزنند. با دستمزد‌هایی که می‌دهند، چهار عدد سیب زمینی هم نمی‌شود خرید! البته این‌که می‌گویم چهار عدد سیب زمینی مثال است. منظور اقلام اولیه است.»

سمسارزاده درباره فعالیت این روزهایش گفت: «علاوه بر برنامه «صبح جمعه» که در ماه، ۱۰ ساعت برنامه تولید می‌کنیم و پخش هفتگی و روتین خود را داریم، این روز‌ها با چند مجموعه نمایشی قرارداد بسته‌ام و حضور دارم.»

این بازیگر از حضور در یک مجموعه نمایشی طنز برای پخش در ایام نوروز خبر داد و درباره جزئیات آن توضیح داد: «طبق اطلاعاتی که من دارم این مجموعه با نام «کوچه پشتی» به کارگردانی قاسم عرب و تهیه‌کنندگی آقای سردابی در هفت قسمت برای شبکه دو سیما در ایام نوروز ساخته می‌شود. کاری کمدی است که برای ایام عید خیلی مناسب است. البته ساخت آن به تازگی به اتمام رسیده است و در مرحله تدوین است.»

او همچنین از حضورش در سریال «شبکه مخفی زنان» به تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی و کارگردانی افشین هاشمی خبر داد.

سمسارزاده به موضوع این سریال که به سال ۱۳۲۱ برمی‌گردد، اشاره کرد و گفت: «خوشحالم که برای اولین بار در سریالی بازی می‌کنم که فیلمنامه بسیار جذابی دارد و به آن علاقه‌مندم. این روز‌ها مشغول کارم و نقش کاراکتری به نام علی قلی‌خان را بازی می‌کنم.»

این هنرمند پیشکسوت، در پایان از حضورش در سریال «آنتن» که توسط ابراهیم عامریان در حال تولید است و به تازگی قرارداد آن را بسته است، خبر داد و گفت: «پژمان جمشیدی نیز در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد. این سریال این روز‌ها در حال تولید است و من نیز به زودی قرار است جلوی دوربین بروم.»

اصغر سمسارزاده از دهه ۴۰ با بازی در تئاتر و فیلم، کارش را آغاز کرد و با سریال «خانه به دوش» و شخصیت اصغر ترقه در سال ۱۳۵۲، به شهرت رسید. او در سال‌های پس از انقلاب، حضوری بسیار کم رنگ در عرصه تصویر داشته و بیشتر در تئاتر‌های آزاد و رادیو به کار مشغول بوده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هنرمندان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی