تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

تقویت جناح شرقی «ناتو» با گروه‌های جنگی جدید

یک دیپلمات ارشد ناتو اعلام کرد: ایجاد این گروه‌های جنگی جدید، پیشنهاد جدیدی که توسط انگلیس و آمریکا و سایر متحدان مطرح شده، در راس کار قرار دارد تا بدین ترتیب بتوانیم جناح شرقی ناتو را تقویت کنیم.

کد خبر: ۱۲۲۰۶۲
۱۱:۰۹ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۰

تقویت جناح شرقی «ناتو» با گروه‌های جنگی جدید

دیدارنیوز: برخی دیپلمات‌ها گفتند انتظار می‌رود وزرای دفاع ناتو این هفته طرحی را به اجرا بگذارند که به موجب آن می‌تواند چهار گروه نبرد و نظامی چند ملیتی را در جنوب شرقی اروپا در پاسخ به تقویت نظامی روسیه در مرز اوکراین ایجاد کند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، این وزرا در نشست‌های روز چهارشنبه و پنجشنبه تصمیم خواهند گرفت که آیا به فرماندهان نظامی خود دستور دهند تا برنامه‌هایی را جهت استقرار گروه‌های جنگی متشکل از ۱۰۰۰ سرباز در بلغارستان، رومانی و احتمالا در اسلواکی و مجارستان تنظیم کنند یا خیر.

با نشست ناتو و هم‌زمان با اینکه آمریکا درخصوص "حمله قریب الوقوع روسیه به اوکراین" هشدار داده است، این سه دیپلمات به رویترز گفتند که وزیران احتمالا با چنین برنامه‌ای جهت دستور به فرماندهان نظامی برای استقرار چهار گروه جنگی در کشور‌های نامبرده شده، موافقت می‌کنند.

یک دیپلمات ارشد ناتو تاکید کرد: ایجاد این گروه‌های جنگی جدید، پیشنهاد جدیدی که توسط انگلیس و آمریکا و سایر متحدان مطرح شده، در راس کار قرار دارد تا بدین ترتیب بتوانیم جناح شرقی ناتو را تقویت کنیم.

اوکراین عضو ناتو نیست و این ائتلاف تعهدی برای دفاع از آن ندارد. اقدامات تقویتی در دریای سیاه، این منطقه مهم استراتژیک و در کشور‌هایی مانند مجارستان و اسلواکی که هم مرز با اوکراین هستند، عزم واراده خود را جهت حل مشکلات موجود، نشان خواهند داد.

هر تصمیم نهایی درخصوص استقرار این گروه‌های جنگی بعدا اتخاذ خواهد شد، اگرچه فرانسه و بلغارستان به ترتیب پیشنهاد رهبری این گروه‌های جنگی را در رومانی و بلغارستان داده‌اند.

این اقدام بزرگترین تغییر موضع ناتو خواهد بود؛ درست از زمانی که ناتو گروه‌های جنگی خود را در استونی، لیتوانی، لتونی و لهستان با حمایت تانک‌ها، پدافند هوایی و واحد‌های اطلاعاتی و نظارتی، در واکنش به "الحاق کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴" تشکیل داد؛ و این در حالی‌ست که هر گونه استقرار نیرو با درخواست‌های امنیتی مسکو در تضاد خواهد بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها