تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

کنایه علیرضا دبیر به «آمریکا»

رئیس فدراسیون کشتی کشورمان با کنایه به اقدام آمریکا مبنی بر عدم صدور ویزا به تیم کشتی ایران، گفت: ما در عمل ثابت می‌کنیم و همه چیز را ثابت کردیم. ما با فدراسیون کشتی عراق یک ماه پیش تفاهم نامه همکاری امضا کردیم. ۳۵ نفر از تیم ما ۲۰ روز پیش در عراق اردو زدند. ۱۵ اسفند تیم کشتی فرنگی عراق به ایران می‌آیند و هیچ وجهی از آن‌ها دریافت نمی‌کنیم.

کد خبر: ۱۲۲۰۰۸
۱۵:۰۸ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۰

کنایه علیرضا دبیر به «آمریکا»

دیدارنیوز: علیرضا دبیر در نشست مشترک مسئولین ورزشی ایران با مسئولین ورزش عراق مطالبی را بیان کرد.

علیرضا دبیر در نشست مشترک مسئولین ورزشی ایران با مسئولین ورزش عراق در ابتدا با کنایه به اقدام آمریکا مبنی بر عدم صدور ویزا به تیم کشتی ایران گفت: ما در عمل ثابت می‌کنیم و همه چیز را ثابت کردیم. ما با فدراسیون کشتی عراق یک ماه پیش تفاهم نامه همکاری امضا کردیم. ۳۵ نفر از تیم ما ۲۰ روز پیش در عراق اردو زدند. ۱۵ اسفند تیم کشتی فرنگی عراق به ایران می‌آیند و هیچ وجهی از آن‌ها دریافت نمی‌کنیم.۶ مربی برتر ما راهی عراق خواهند شد و به رئیس فدراسیون عراق گفتم تا وقتی من هستم نگران نباشند و حتی اگر نباشم هم کمک می‌کنم.

وی تاکید کرد: اگر کربلا هم مربی بخواهد من در خدمت آن‌ها هستم و دوست دارم خودم بروم. علاقه دارم کشتی عراق به روز‌های اوج خود برگردد و مانند یکی از استان‌های خودمان به عراق نگاه می‌کنیم و برای موفقیت کشتی آن‌ها تلاش می‌کنم. هیچ خط قرمزی برای حضور کشتی گیران عراق در اردو‌های خود نداریم و پذیرای آن‌ها هستیم.

علیرضا دبیر در ابتدا درخصوص حضور عبدالکاظم، رئیس فدراسیون کشتی عراق پس از اینکه وی را در سالن پیدا نکرد سوال پرسید و گفت: سید عبدالکاظم لا موجود؟ مسارعه مشکل فی العالم!

منبع: تسنیم
برچسب ها: علیرضا دبیر
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر