تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

واکنش رییس کمیته استیناف به محکومیت سنگین سراجی

علیرضا صالحی، رییس کمیته استیناف گفت: تاکنون پرونده مربوط به محکومیت آقای مهرداد سراجی به این کمیته ارسال نشده و اساسا از تجدیدنظر خواهی و مبنای صدور حکم محرومیت ایشان بی‌اطلاع هستیم.

کد خبر: ۱۲۱۸۴۱
۱۳:۱۰ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰

واکنش رییس کمیته استیناف به محکومیت سنگین سراجی

دیدارنیوز: رییس کمیته استیناف درباره مطلب منتشر شده از سوی عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال تاکید کرد صرفا اظهار نظر شخصی بوده و مبین دیدگاه و نظر کمیته استیناف نیست.

علیرضا صالحی، رییس کمیته استیناف در پی انعکاس نوشتار سیدعباس موسوی، عضو این کمیته که تحت عنوان "انتقاد نایب رییس کمیته استیناف از حکم عجیب کمیته اخلاق" منتشر شده است، گفت: تاکنون پرونده مربوط به محکومیت آقای مهرداد سراجی به این کمیته ارسال نشده و اساسا از تجدیدنظر خواهی و مبنای صدور حکم محرومیت ایشان بی‌اطلاع هستیم.

او ادامه داد: طبق بند ۱ ماده ۱۰ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال، کمیته استیناف مسئول رسیدگی به تجدیدنظر خواهی اشخاص از آرای غیرقطعی کمیته انضباطی، کمیته اخلاق و کمیته وضعیت بازیکنان است و بررسی بازه زمانی چند ماهه فرایند دادرسی هر یک از کمیته‌های قضایی فدراسیون و نیز تصمیمات هیات رییسه محترم و سایر قسمت‌های فدراسیون، از صلاحیت ذاتی کمیته استیناف خارج است.

رییس کمیته استیناف افزود: بند ۱۳ ماده ۲۱ مقررات مذکور، تکلیف بر توجه کامل رییس و کلیه اعضای رکن قضایی به وصف محرمانگی و بی‌طرفی، و پرهیز از هرگونه اظهار نظر درباره پرونده و محتویات آن و نیز مصاحبه با رسانه‌ها تا قبل از صدور رای دارد.

صالحی در پایان تصریح کرد: با تاکید بر ضرورت رعایت مقررات، نوشتار آقای موسوی صرفا اظهار نظر شخصی بوده و مبین دیدگاه و نظر کمیته استیناف نیست.

کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال همزمان با درخواست تعدادی از اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال برای برگزاری جلسه‌ای به منظور برکناری شهاب‌الدین عزیزی خادم، اقدام به صور حکم محکومیت ۶ ماه سراجی، یکی از اعضای هیات رییسه از هر گونه فعالیت فوتبالی کرده است که با تعجب نایب رییس کمیته استیناف همراه بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر