تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

رضاییان: عزیزی‌خادم استعفا دهد

کارشناس فوتبال ایران درباره حواشی اخیر مربوط به فدراسیون فوتبال و درخواست هیات رئیسه برای عزل عزیزی خادم گفت: از نوع آمدن عزیزی خادم باید توقع این نوع رفتن‌ها را هم داشته باشیم. در همه دنیا رسم است که کار به اینجا نکشد و آن فرد به این جمع‌بندی برسد که استعفا دهد.

کد خبر: ۱۲۱۷۱۱
۱۵:۲۲ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

رضاییان: عزیزی‌خادم استعفا دهد

دیدارنیوز: یک کارشناس مسائل مدیریتی فوتبال ایران معتقد است که اگر عزیزی خادم از سمتش استعفا می‌داد، آسیب کمتری به فوتبال ایران وارد می‌شد.

مسعود رضاییان، کارشناس مسائل مدیریتی فوتبال ایران درباره تصمیم هیات رئیسه فدراسیون فوتبال مبنی بر عزل عزیزی خادم اظهار کرد: اولین بار است که با چنین اتفاقی در فوتبال ایران مواجه می‌شویم. حتی تاکنون اعضای هیات رئیسه نخواسته بودند رئیس فدراسیون را مجبور به انجام کاری کنند چه برسد که قصد عزل او را داشته باشند. تا حالا از این راهکار قانونی استفاده نشده بود و تا حدودی سورپرایز شدیم. درک دلایل برکناری عزیزی خادم به این سادگی نیست و نمی‌توان راجع به آن حرف زد چرا که در این مدت اتفاقات بدتر از این در فدراسیون فوتبال رخ داده بود، ولی هیچ‌وقت کار به این جا نکشیده بود.

او افزود: برکناری عزیزی خادم فقط به دلیل نداشتن شفافیت نبوده است. ما چه زمانی شفافیت داشته‌ایم؟ همچنین هنوز زمان مجمع نرسیده که رئیس فدراسیون بخواهد گزارش کار بدهد. چیزی که مسلم است، از نوع آمدن عزیزی خادم باید توقع این نوع رفتن‌ها را هم داشته باشیم. همان‌طور که نمی‌توان گفت با چه شاخصه‌هایی این فرد برگزیده شده، الان هم نمی‌توان گفت به چه دلایلی می‌خواهند برکنارش کنند.

این کارشناس فوتبال ایران در پاسخ به این سوال که آیا شکراب شدن رابطه اعضای هیات رئیسه و عزیزی خادم می‌تواند دلیل عزل رئیس فدراسیون باشد، بیان کرد: در این مدت اتفاق خاصی که علنی شده باشد، رخ نداده است. ضمن این که ما شرایط بدتر از این هم در این سال‌ها داشته‌ایم. به نظرم این اتفاق بیش از یک کدورت در هیات رئیسه باشد.

رضاییان در ادامه درباره بیانیه تند کمیته اخلاق در حمایت از عزیزی خادم گفت: هم در حمله و هم در دفاع از عملکرد یک نفر می‌توانید نگاه بدبینانه‌ای داشته باشید. این موضع‌گیری‌ها خوب نیست. من به این که چه کسی در این ماجرا حق دارد و به درست و غلط بودن عزل عزیزی خادم کاری ندارم، ولی شاید اگر در این زمان این اتفاقات رخ نمی‌داد، بهتر بود و بعد از دو بازی تیم‌ملی و پایان انتخابی جام جهانی، در یک مجمع فوق‌العاده درباره عزل رئیس فدراسیون تصمیم‌گیری می‌شد.

او با بیان این که کاش عزیزی خادم در صورت لزوم استعفا می‌داد، بیان کرد: در همه دنیا رسم است که کار به اینجا نکشد و آن فرد به این جمع‌بندی برسد که استعفا دهد. با این کار هم حرمت‌ها حفظ شده و هم اصول قانونی رعایت شده است و افراد منتخب بعدی سکان را به دست می‌گرفتند. باید در این مجموعه هم‌فکری انجام می‌شد و راهی که کمترین صدمه را به فوتبال ما می‌زد، انتخاب می‌کردند.

عضو هیات مدیره صنعت نفت آبادان در پایان توضیح داد: این آسیب‌ها بیشتر از این که به آن فرد باشد، به فوتبال صدمه می‌زند. البته اگر قرار بود این استعفا انجام شد، باید قبل از انفجار اخیر اتفاق می‌افتاد و بمب خنثی می‌شد، اما الان کار از کار گذشته است. انتظار و درخواست ما مثل باقی مردم این است که این قضیه مدیریت شده و به خوبی حل شود تا حاشیه‌ای دامن فوتبال را نگیرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: عزیزی خادم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر